YEREL HABERLER - 18 Ağustos 2017 Cuma 17:34

Çanakkale Boğazgücü’nün yıldızı Davut Çalışkan’a yeni tekerlekli sandalye

A
A
A
Çanakkale Boğazgücü’nün yıldızı Davut Çalışkan’a yeni tekerlekli sandalye

Çanakkale Boğazgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona iddialı giriyor.

Çanakkale Boğazgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona iddialı giriyor.


Çanakkale Boğazgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sponsorluğunu üstlenen, bu yıl da Süper Lig yolunda sponsorluğunu artırarak devam ettirecek olan GESTAŞ, takımın yıldız oyuncusu Davut Çalışkan’a jest yaptı. GESTAŞ, takımın 2. Lig’den, 1. Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Davut Çalışkan’ın eskiyen tekerlekli sandalyesini daha ergonomik ve spora elverişli olan yeni bir modeliyle değiştirdi. Milli formayı da terleten Davut Çalışkan, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’nun makamında gerçekleşen takdim töreninde desteklerinden dolayı GESTAŞ ailesine teşekkür etti. Tekerlekli sandalyenin kalitesinin yaptıkları sporda çok büyük önem teşkil ettiğini dile getiren oyuncu, “Futbolcunun bacakları neyse, bizler için de tekerlekli sandalye o demek. Yeni sezonda yeni tekerlekli sandalyeyle daha çok sayı atacağım” ifadelerini kullandı.


GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu da, hem Çanakkale Boğazgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na hem de Davut Çalışkan’a başarılı bir sezon diledi ve hep birlikte Süper Lig’e yükselmeleri temennisinde bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.