YEREL HABERLER - 23 Mart 2017 Perşembe 16:00

Gider, Kepez’de ‘Evet’ çadırını ziyaret etti

A
A
A
Gider, Kepez’de ‘Evet’ çadırını ziyaret etti

AK Parti Kepez Belde Başkanlığı, Referandum süreci ile ilgili çalışmaları sürdürüyor.

AK Parti Kepez Belde Başkanlığı, Referandum süreci ile ilgili çalışmaları sürdürüyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beldede kurulan ‘Evet’ çadırını ziyaret ederek Belde sakinlerine çay ikramında bulundu.


AK Parti Milletvekili Ayhan Gider ile Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, gündem ile ilgili istişarede bulundular. Gider birlik, beraberliğin ve uyumun olduğu Kepez Beldesinde Kepez sakinleriyle buluşmaktan duyduğu sevinci dile getirdi. Başkan Altınok’a ve yönetimindeki Teşkilat çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Altınok ise, “Sayın Vekilimize bugüne kadar göstermiş olduğu iyi niyet ve her türlü desteklerinden dolayı minnettarız. AK Parti’de daima birlik ve beraberlik anlayışıyla, millete hizmet anlayışı vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ‘ düsturu ile şımarmadan hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


AK Parti Milletvekili Ayhan Gider ve AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, AK Parti Kepez Belde Yönetim Kurulu ve mahalle teşkilatlarının da katılımı ile birlikte Kepez’de bulunan Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne Yaşlılar Haftası olması sebebi ile ziyaret gerçekleştirdi. Gider, “Kıymetli büyüklerimizin yüzlerindeki tebessüm bizim için çok değerli , bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum bu anlamlı hafta dolayısıyla, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Çanakkale Merkez’e bağlı Kepez Beldesinde AK Parti Kepez Belde Teşkilatı tarafından Anayasa Değişikliği için 16 Nisan’da oylanacak olan referandum öncesi kurulan ‘Evet’ çadırına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Boğazkent Mahallesindeki ‘Evet’ çadırını ziyaret eden bir diğer Siyasi isim ise AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Halil İbrahim Ergün oldu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ayşe Dereli, Hak İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı ve Kadın Komitesi Başkanı Yurdanur Öztürk de çadırı ziyaret ederek Halk oylamasında neden ‘EVET’ denilmesi gerektiği ile ilgili paylaşımlarda bulundular.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir