YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 13:52

TEMA`DAN AGC`YE ZİYARET

A
A
A
TEMA`DAN AGC`YE ZİYARET

TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Prof. Dr. Koray Sönmez, Temsilci yardımcısı Erol Öztürk, Yavru TEMA Öğretmeni Erdal Çakıroğlu, Barbaros İlköğretim Okulu Yavru TEMA öğrencileri Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti.
TEMA Vakfı Antalya İl Temsilciliği AGC’yi ziyaret etti. Antalya Gazetecilere Cemiyeti Mevlüt Yeni’yi ziyaret eden heyette TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Prof. Dr. Koray Sönmez , Temsilci yardımcısı Erol Öztürk, Yavru TEMA Öğretmeni Erdal Çakıroğlu, Barbaros İlköğretim Okulu Yavru TEMA öğrencileri yer aldı.
AGC’nin 28’inci yaşını kutlayarak sözlerine başlayan Sönmez, 18 Ocak 2012 tarihinde Isparta yolu üzerinde Ağaç Dikme Bayramı düzenleyeceklerini belirterek Başkan Yeni’yi de bu etkinliğe davet ettiklerini söyledi. TEMA İl Temsilciliği’nin Antalya’da düzenlediği faaliyetler hakkında da bilgiler veren Sönmez, “En büyük sıkıntılarımızın başında TEMA Antalya İl Temsilciliği’nin bir binasının bulunmaması geliyor. Bu manada fiziki imkan ve mekan sağlayacak gönüllülere ihtiyaç duyuyoruz” dedi. TEMA öğrencilerinin Minik, Yavru ve Genç TEMA’dan oluştuğunu da dile getiren Sönmez, amaçlarının TEMA hakkında öğrencileri bilinçlendirme, doğa ve ağaç sevgisini aşılama olduğunu bu doğrultu da çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini de belirtti.
Ziyaretlerinden dolayı gelen heyete ve minik TEMA gönüllülerine teşekkür eden Yeni, “TEMA bizim dostumuzdur. TEMA’ya elimizden geldiği ölçüde destek olmaya hazırız. Cemiyetimiz konferans salonunu duyuru ve toplantılarınızda değerlendirebilirsiniz. TEMA bizim için ciğerimize, yüreğimize katkı sağlayan bir kurum. İnşallah en kısa zamanda da fiziki şartlara da sahip olursunuz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir