DÜNYA - 12 Şubat 2013 Salı 17:31

SPOR TOTO 3. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 2. Grup`ta mücadele eden Adıyamanspor, bu hafta oynayacağı Derince Belediyespor maçı öncesinde destek arayışlarına girdi.
Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle basın mensupları Derince Belediyespor karşılaşması öncesinde bazı kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi. Adıyamanspor heyeti ilk olarak Belediye Başkanı Necip Büyükaslan`ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Derince Belediyespor maçının kendileri için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, ``Derince Belediyespor bizim hemen iki puan üzerimizde. Bu maç bizim için altın değerinde 6 puanlık. Adıyamanspor`un en önemli sınavlarından birisi olan bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımızın da futbolcularımıza vereceği primler konusunda bizlere destek olacaklarından eminim. Sayın belediye başkanımıza şimdiden teşekkür ediyor tüm Adıyamanlı taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Ayrıca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman verdiği destek ile yanımızda olduğunu hissettiren Valimiz Mahmut Demirtaş`a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum`` dedi.
İdari Asbaşkan İbrahimAslan ise, Derince Belediyespor maçının Adıyamanspor`un bundan sonra kümede kalma mücadelesinin en önemli maçlarından birisi olduğunu belirterek, ``Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan olmak üzere, ilimizdeki seçilmişlerimi, atanmışlarımızı maça bekliyoruz. Kulübümüzün maddi durumu iyi değil. Derince Belediyespor maçına Belediye Başkanımız`dan 20 bin TL prim istiyoruz`` dedi.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, prim konusunu değerlendirmeye alacaklarını belirterek, ``Maç günü statta olacağız. Prim konusununu değerlendirmeye alacağız. Bizi makamımızda ziyaret eden Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ve fedakar yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile takımımız Adıyamanspor`u hak ettiği yerlere getireceğiz`` dedi.
Heyet daha sonra SMMMO Başkanı Seyfettin Bilen, Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin`i ziyaret etti.
Ziyaret edilen STK Başkanları`ndan maç için destek istendi. STK başkanları manevi olarak takımın yanlarında olduklarını, maddi olarak ise destek vereceklerini ifade ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir