YEREL HABERLER - 30 Eylül 2015 Çarşamba 16:44

Ceylan'dan Aşağı Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

A
A
A
Ceylan'dan Aşağı Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, esnaflara bol kazanç diledi. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve parti yöneticileri ile ziyaret ettiği işyerlerinde çalışanlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Ceylan, ziyaret sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.
1 Kasım seçimlerini yüzyılın seçimi olarak niteleyen Ceylan, bu seçimde istikrar ve güven ortamının devam edip etmeyeceği yada Türkiye’nin eski karanlık günlerine dönüp dönmeyeceğinin oylanacağını dile getirdi.
Seçim startının verilmesiyle birlikte sahaya indiklerini seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Ceylan, halkın AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar olarak görmek istediğini ifade etti.
Huzurun olması için istikrar ve güvenin ortamının olması gerektiğini vurgulayan Ceylan, “İstikrar ve güvenin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. 13 yıldır iktidarız. Hayal edilemeyen reformları yaptık. Yapılamaz denilenleri başardık. 7 Haziran’da millet bir uyarı verdi. Bunu uyarıyı aldık. İç muhasebemizi yaptık. 1 Kasım’dan sonra da yolumuza devam edeceğiz” dedi.
7 Haziran seçimleri sonrası konjöktürü fırsat bilen içerideki ve dışarıda Türkiye düşmanlarının ülkedeki istikrarı bozmak için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Ceylan, “Terörden ve kandan medet umanlar hüsrana uğradı. Hüsrana uğramaya da devam edecek. Terörün kökünü kazıyacaksa AK Parti kazıyacaktır. Gelinen noktada Güneydoğu’da devlete olan güven ve inanç sağlandı. Bizim 2023’e giden yolda belirlediğimiz hedeflerimiz var. Hedeflerimizden milim sapma sapma yok. Ancak gecikme olabilir. 1 Kasım’dan sonra halkın teveccühüyle hedeflerimize koşmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Çorum’da güzel bir hava yakaladıklarını anlatan Ceylan, “Bugün esnaf kardeşlerimizle beraberiz. Esnaf ve sanatkarları odası başkanımız ve oda başkanlarımızla beraberiz. Güzel bir hava ve heyecan yakaladık. Bununla beraber 7 Haziran’a kadar tüm seçimlerde Çorum halkı bize bir öncekinden daha çok teveccüh göstererek, daha fazla destek vermiştir. 1 Kasım’da kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Hep beraber inşallah Çorum ve Türkiye güzel günlere koşmaya başlayacak. Yarınlarımız, geleceğimiz, çocuklarımız için birbirimize kenetlenme zamanı. Birlik ve beraberliğimizi daha çok pekiştirmeliyiz. Şahsın ve teşkilatlarımla beraber seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da tüm Çorumun tüm renklerini kucaklayacağız. Çorumun her kesimiyle beraber hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. İnşallah güzel yarınlar bizi bekliyor. AK Parti iktidarından önce 2000’li yıllarda Türkiye hurdalık gibiydi. Geldiğimiz noktada yaptığımız reformlarla Türkiye’yi bu noktaya taşıdık. 2023 sloganımız Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir