YEREL HABERLER - 23 Mayıs 2016 Pazartesi 17:04

Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Başarının Sırlarını Anlattı

A
A
A
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Başarının Sırlarını Anlattı

Çorum Belediyesi, 6.Kitap ve Kültür Günleri kapsamında ünlü yazar, şair ve akademisyenleri Çorum halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Ünlü akademisyen ve aynı zamanda televizyon programcısı da olan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil. kitap imza programından önce Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle söyleşi yaptı.
“Osmanlı Gerçekleri” adlı kitabının imza günü için Çorum Belediyesi’nin Kitap ve Kültür Günleri’ne konuk olan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil öğrencilere tarihlerini yani Osmanlı’yı iyi tanımaları ve anlamaları gerektiğini söyledi.
Öğrencilere başarının sırrından da bahseden Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil; “Başarının sırrı neredeysen orada olmaktır. Birisiyle konuşurken onu dikkate alın, kendinizi ona odaklayın. Başka şeylerle ilgilenmeyin. Bugün öğrenciyseniz, çok iyi bir öğrencilik hayatınız olsun. Bizim zamanımızda profesörlerle söyleşi yapmak zordu. Çünkü profesör bulamıyorduk. Şimdi Çorum Belediyesi siz liselilerin üzerine titriyor, önem veriyor ve bizi sizlerle buluşturuyor. Bunun kıymetini bilin." diye konuştu.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil 6. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri fuarına geçerek okurlarının kitaplarını imzaladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir