GENEL - 18 Eylül 2017 Pazartesi 18:13

Sungurlu’da 9 bin fidan toprakla buluştu

A
A
A
Sungurlu’da 9 bin fidan toprakla buluştu

Daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Sungurlu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sungurlu Belediyesi, ilçe halkının hizmetine sunulan mesire alanında ağaçlandırma çalışmaları başlattı.

Daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Sungurlu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sungurlu Belediyesi, ilçe halkının hizmetine sunulan mesire alanında ağaçlandırma çalışmaları başlattı.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "500 adet gül, 1000 adet Gold taflan ve 500 adet ateş dikeni bitkilerinin dikimi gerçekleştirildi. Ekiplerimizce şu ana kadar 2. mesire alanına 2000 yayılımı ardıç, 2000 beraberiz, 3000 ateş dikeni, 150 top akasya, 150 çınar, 100 adet ıhlamur, 100 adet süs eriği dikimi gerçekleştirilerek toplamda 9 bin 500 fidan ve bitkiyi toprakla buluşturdular" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Edremit Belediyesi’nden şehitlere vefa Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Edremit Belediyesi şehitlerin emaneti aileleri ile yakından ilgileniyor. 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Zeytinli Mahallesi’nde şehit uzman çavuş Ali Sarı ve İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Özcan Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri Necmiye Simliova, Mehmet Döğer, Yılmaz Tezcan, Ertal Küçükaslan, Nizam Aksoy ile beraber Şehit Ali Sarı’nın annesi Nihal Sarı ve ağabeyi İbrahim Sarı ve şehit Özcan Mutlu’nun annesi Süheyla ve babası Necmi Mutlu ile bir araya gelerek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci’de İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil’in ailesini ziyaret etti. Meclis üyeleri Nevin Sayman, Güneş Durgut, Erdoğan Dursun ile birlikte Şehit annesi Serpil Özdil’e başsağlığı dileklerini iletti. Toplum olarak şehitlerimize minnet ve şükran borcumuz olduğunu ifade eden Başkan Ertaş, “Şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatanımız için canları pahasına gösterdikleri ulvi mücadeleyi bir kez daha anma fırsatı bulduk. Ailelerimizin acısını bir kez daha paylaşıyoruz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri başımızın tacıdır. Emanetlerinin her daim yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.