EĞİTİM - 25 Ekim 2017 Çarşamba 14:32

Sungurlu’da kros yarışları nefes kesti

A
A
A
Sungurlu’da kros yarışları nefes kesti

Sungurlu’da yapılan 2017-2018 eğitim öğretim yılı Okullararası Gençler ve Yıldızlar Cumhuriyet Kros yarışları tamamlandı.

Sungurlu’da yapılan 2017-2018 eğitim öğretim yılı Okullararası Gençler ve Yıldızlar Cumhuriyet Kros yarışları tamamlandı.


Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan Okullararası Gençler ve Yıldızlar Kros grup yarışları yapıldı. Sungurlu Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından yapılan yarışlarda sporcular, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride mücadele etti. Mahmatlı yolunda başlayan parkurlarda ferdi sonuçlara göre ;


Yıldız Kızlarda ferdi Nisanur Dökmedmir birinci, Leyla Tunçkılıç ikinci, Satıgül Keyvanoğlu üçüncü ve Ayşegül Keyvan dördüncü olurken, takım sıralamasında İsmetpaşa Ortaokulu birinci, memiş-Meryem Bekmezci Ortaokulu ikinci, Ş. Mahmut Peşmen Ortaokulu üçüncü ve Kaledere Ortaokulu dördüncü oldu.


Yıldız Erkeklerde ferdi Kaan Duman birinci, Nazım KaanTügen ikinci, Hasan Hüseyin Kızılova üçüncü ve Erdem Çalış dördüncü olurken, takım sıralamasında İsmetpaşa Ortaokulu birinci, Toki Necip Fazıl Ortaokulu ikinci, Fatih Ortaokulu üçüncü ve Ş. Mahmut Peşmen Ortaokulu dördüncü oldu.


Genç Kızlarda ferdi Birgül Kaynarca birinci, Sevda Oğlakcı ikinci, Sibel Benek üçüncü ve Burcu Büyükuçar dördüncü olurken, takım sıralamasında Toki MTAL birinci olurken, Sungurlu Anadolu Lisesi ikinci, Ş. ali Alıtkan MTAL üçüncü ve Sungurlu MTAL dördüncü oldu.


Genç Erkeklerde ferdi Yasin Mintemur birinci, Eren kalkan ikinci, Osman Ayçiçek üçüncü ve Samet Yaldıran dördüncü olurken, takım sıralamasında Sungurlu MTAL birinci, Sungurlu Anadolu Lisesi ikinci, Ş. Akif Kapaklı MTAL üçüncü, Sunguroğlu MTAL ile Özel Dünya Sağlık MTAL dördüncü oldular.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir