YEREL HABERLER - 10 Nisan 2015 Cuma 11:08

Sungurlu'da Polis Haftası Etkinlikleri

A
A
A
Sungurlu'da Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü Çorum’un Sungurlu ilçesinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Polis Haftası nedeniyle Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sağlam, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İlçe Emniyet Müdürü Adem Kaynak, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İlçe Emniyet Müdürü Adem Kaynak tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Program daha sonra Ocaklı Tesisleri’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen kokteyl ile devam etti.
Programda bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Adem Kaynak, "Emniyet teşkilatı toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Bizler bu görevi yerine getirirken, demokratik laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz" dedi.
Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla devam eden program, protokol üyeleri tarafından polis haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir