YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 15:53

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BULUT, SANAT MERKEZİ`Nİ BEĞENDİ

A
A
A
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BULUT, SANAT MERKEZİ`Nİ BEĞENDİ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi’ni (MABESEM) ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun ile birlikte sanat atölyelerini ve okuma merkezi sınıflarını tek tek gezen Bulut, MABESEM’in faaliyetlerinden dolayı beğeni ve memnuniyetini dile getirerek, MABESEM etkinliklerinin takdire şayan olduğunu söyledi. Belediyenin yaptığı tüm sosyal çalışmalara destek verdiklerini, yapılacak çalışmalara da destek vermeye devam edeceklerini belirten Bulut, "Belediyemiz sosyal projelerde de gerçekten çok başarılı. Sanat
merkezini en son ziyaret ettiğim günden bu yana çok ciddi, çok sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Sanat merkezi tam bir sanat akademisine dönmüş durumda. Okuma merkezi ise modern bir okul olmuş" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirterek, "Semt konakları ve bayanlara yönelik olarak hazırlanan hanımlar spor ve kültür merkezini de en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.
MABESEM’deki faaliyetleri tek tek anlatan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun da çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, daha birçok yeni projenin de program dahilinde bir bir hayata geçirileceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir