- 12 Şubat 2013 Salı 15:10

CANLI YAYINDA DOОUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

A
A
A
CANLI YAYINDA DOОUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Adana`da yayın yapan Koza TV ve Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin`e eşi ve çalışma arkadaşları canlı yayında sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.
Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin`in 40. doğum gününü farklı bir şekilde kutlamaya karar veren eşi ve televizyon çalışanı arkadaşları, bunu canlı yayın esnasında gerçekleştirerek ancormeni şaşırttılar. Sekin için organize edilen sürpriz doğum günü kutlamasına Koza TV ve Kanal A Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, Koza TV ve Kanal A Genel Müdürü Nedim Yılmaz ve Koza TV ve Kanal A Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Yılmaz da katıldı.
Koza ve Kanal A TV Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin, her zaman olduğu gibi ana haber bültenini sunduktan sonra kapanış anonsunu yaparken, bu sırada çalması gereken Barış Manço`nun en sevilen şarkılarından biri olan ``Can Bedenden Çıkmayınca`` şarkısı yerine doğum günü müziğini duyunca kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Aynı anda eşinin doğum günü pastasıyla stüdyoya girmesi üzerine olayın sebebini fark eden Sekin, büyük mutluluk yaşadı. Eşi Sevim Hanımın ardından ise Ercan Yılmaz ve kardeşleri Nedim ile Sabahattin Yılmaz ve televizyonumuz çalışanları stüdyoya girmesiyle birlikte Selahattin Sekin duygulu anlar yaşadı.
Kendisine hazırlanan sürpriz doğum gününden canlı yayında haberi olan Selahattin Sekin yaşadığı o duyguyu hem ekran başında kendisini izleyenler ile hem de o sırada yanında bulunanlar ile paylaştı. Yapılan sürpriz kutlamayla büyük sevin yaşadığını söyleyen Selahattin Sekin, programı hazırlayan eşi ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
Daha sonra alkışlar eşliğinde Selahattin Sekin doğum günü pastasının üzerinde bulunan mumları üflerken, ardından başta Ercan Yılmaz, çalışma arkadaşları ile eşi doğum gününü kutladı.
Bu sürpriz doğum günü kutlaması sonrasında ise Selahattin Sekin, yanında bulunan, yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, çalışma arkadaşları ve eşi ile birlikte ikinci kez kapanış anonsu yaparak izleyicileri ile vedalaştı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.