GENEL - 21 Ocak 2018 Pazar 20:55

Denizli şehidinin dedesi ve babaannesine acı haber verildi

A
A
A
Denizli şehidinin dedesi ve babaannesine acı haber verildi

DENİZLİ (İHA) – Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün İzmir’deki ailesine acı haber verilmesinin ardından, Çivril’deki dedesi ve babaannesine acı haber verildi.

DENİZLİ (İHA) – Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün İzmir’deki ailesine acı haber verilmesinin ardından, Çivril’deki dedesi ve babaannesine acı haber verildi.


Bitlis’in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden biri olan Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün Denizli’nin Çivril ilçesi Ömerli Mahallesindeki dedesi ve babaannesine acı haber verildi. Babası Özer Öz’ün Başbakan Binali Yıldırım’ın yakın koruması olan şehidin İzmir’deki ailesine haber verilmesinin ardından Ömerli Mahallesindeki 80 yaşındaki dede Hilmi Öz ile 68 yaşındaki babaanne Yüksel Öz’e acı haberi İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Kahramanlar ve Kaymakam Armağan Ünal verdi. Acı haberi alan dede ve babaanne Öz, fenalaştı. Bunun üzerine evin önünde bekletilen ambulansa alınarak, sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin dedesinin evine dev Türk Bayrakları asıldı. Şehidin yarın yapılacak törenin ardından memleketi Denizli’nin Çivril ilçesi Ömerli Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.


Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli personeller, Bitlis’in Hizan ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda düşen çığın altında kaldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı mesleki yeterlilik kurumu tarafından onaylandı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44’üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi. TYÇ, ülkemizdeki tüm diploma, belge ve sertifikalar arasından kalite güvencesi sağlanmış olanları Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı gibi araçlar vasıtasıyla tutarlı ve anlaşılır bir sistemle yeniden tanımlamayı, seviyelendirmeyi ve böylece hareketliliği temin etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda TYÇ’ye yerleştirilen GAÜN Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının diploma ekleri, transkript ve mezuniyet belgeleri üzerinde TYÇ Logosu kullanılabilecek. Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirilmesi ile ilgili açıklama yapan GAÜN Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Çetin, “Fakültemizin ilk olarak İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programları TYÇ’ye yerleştirilmişti, şimdi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programımızın da yerleştirilmesi bizleri gururlandırdı. TYÇ ayrıca yerli ve yabancı akademik alanda tanınırlığımızın artmasında yardımcı olacak. Katkısı olan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.