GENEL - 24 Kasım 2017 Cuma 14:34

Öğrencilere diş macunu ve diş fırçası

A
A
A
Öğrencilere diş macunu ve diş fırçası

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda anaokul ve ilkokul öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda anaokul ve ilkokul öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası hediye etti.


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda, İncilipınar İlköğretim Okulu ve Osman Aydınlı İlkokulu’nda öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti. İncilipınar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte çocuklara diş fırçalamanın önemine değinen Gürlesin, “Sağlığımız için dış fırçalamak önemli bizde belediye olarak ağız ve diş sağlığı haftasında bu bilincin oluşması ve sizlerin daha fazla dişlerinizi fırçalamanız için sizlere diş fırçası seti dağıtıyoruz. Sağlığınız için dişlerimizin çürümemesi gerekir. Sağlığımız için dişlerimizi fırçalıyoruz. Bizler dişlerinizin o parıltılarını görmek istiyoruz. Sizleri seviyoruz, sizlerin sağlığını önemsiyoruz bundan dolayı belediye olarak sizlere diş fırçalarımızı dağıtacağız” dedi. Başkan Gürlesin, çocuklara günde en az 2 kez diş fırçalamaları gerektiğini hatırlattı ve düzenli olarak diş fırçalama sözünü aldı. Başkan Gürlesin, Osman Aydınlı İlkokulu’nda da öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Çaldığı motosikleti çaldırdı...Çalıntı motosikletle lokantaya yemek yemeye giden hırsız döndüğünde neye uğradığını şaşırdı Adana’da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, 15 Nisan saat 19.30 sıralarında Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir otelin önünde meydana geldi. Şüpheli Süleyman H. (21) ile ismi açıklanmayan suç ortağı, Ömer Ö.’nün park halindeki motosikletini çalmaya karar verdi. Süleyman H. motosikleti düz kontak yapmaya çalışırken, arkadaşı ise cep telefonuyla konuşma bahanesiyle gözcülük yaptı. Şüpheliler, alarmın çalmasına aldırış etmeden çalıştırdıkları motosiklete binip, bölgeden uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.Motosikletini bulamayan Ömer Ö.’nün ihbarıyla Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen Süleyman H.’nin, 3 ay içerisinde 5 motosiklet daha çaldığını tespit etti. Adresi belirlenen şüpheli, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde caddede yürüdüğü sırada yakalandı. Emniyete götürülen Süleyman H. ifadesinde, “Motosikleti çaldıktan sonra bir şeyler yemek için lokantaya gittik. Masadan kalktıktan sonra motosikletin çalındığını gördük. Önceki motosikletleri de bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım” dedi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı motosikletler bulunmazken, firari şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.