GENEL - 22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:22

Yarıda kalan düğün 10 ay sonra yeniden yapıldı

A
A
A
Yarıda kalan düğün 10 ay sonra yeniden yapıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 32 yaşındaki Hüsamettin Kesikbaş ve Safiye Kesikbaş çiftinin, 10 ay önce gerçekleştirdikleri kır düğünü aşırı yağmur ve rüzgar nedeniyle iptal oldu.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 32 yaşındaki Hüsamettin Kesikbaş ve Safiye Kesikbaş çiftinin, 10 ay önce gerçekleştirdikleri kır düğünü aşırı yağmur ve rüzgar nedeniyle iptal oldu. Hüsamettin Kesikbaş, eşinin kafasına takılan düğünü 10 ay sonra sürpriz bir şekilde tekrar yaptı.


Denizli’nin Merkezfendi ilçesinde yaşayan Hüsamettin Kesikbaş ve Safiye Kesikbaş çifti 2016 yılının Eylül ayında dün evine girdi. Ancak organize edilen düğün, yağmur ve aşırı rüzgar nedeniyle iptal edilerek salona alındı. Düğün bu şekilde tamamlandı. Hüsamettin Kesikbaş, eşi üzülmesin diye arkadaşları ve yakınlarıyla konuşup tekrar düğün yapmaya karar verdi ve düğün salonu tuttu. Kesikbaş, eşine ise fotoğraf çekimine gideceklerini söyledi. Parkta fotoğraf çektirdikten sonra Kesikbaş, eşini, seni biraz dolaştıracağım diyerek, düğün salonuna getirdi. Salona gelince mutluluktan ne yapacağını bilemeyen Safiye Kesikbaş, eşine sarılarak teşekkür etti. İkinci kez düğün yaparak dünya evine giren genç çiftler, davetlilerin alkışları arasında eğlendiler.


Damat Hüsamettin Kesikbaş, “Geçen sene düğünümüz yağmurdan dolayı yarım kalmıştı. Eşim bu duruma çok üzülüyordu. Ben de eşim çok üzüldüğü için ona böyle bir sürpriz hazırlamak istedim. Birkaç haftadır, dış çekim yapacağımızı zannediyor. Dış çekim için kuaföre gitti. Gelinlik giydi. Ben de eşe dosta dost akrabalara haber verdim. Dış çekimimizi gerçekleştirdik, ne tesadüftür ki yolda araç bozuldu, kız almadaki araba yine geldi, gelin arabası olarak kullandık. Eşim mutlu olmuştur, ona sürpriz yapmaktan mutluyum. Sürpriz yapacağımı tahmin etmiş ama düğüne gelince çok şaşırdı. Benim mutluluğundan çok onun mutluluğu önemli. Eşim mutlu olsun diye yaptım ” dedi


Kendisine yapılan sürpriz düğünü tahmin edemediğini belirten gelin Safiye Kesikbaş ise “Çok mutluyum çok şaşkınım, teşekkür ederim herkese. Fotoğraf çekimi vardı, öyle biliyordum. Ben küçük kutlama olacağı sandım ama düğün oldu, çok mutluyum. Başka ne hissedebilir ki insan, kafamdaki takıntı da gitti” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Ünye, oryantiring yarışlarına ev sahipliği yaptı Ordu’nun Ünye ilçesinde, 17 ilden 300 sporcunun katılımı ile ilk defa oryantiring yarışması düzenlendi. Ünye Belediyesi ile Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından oryantiring okul sporları küçükler ve yıldızlar grup yarışması Ünye’de gerçekleştirildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan sporcularla yarış öncesi bir araya gelerek başarılar diledi. 17 ilden 300 sporcunun katıldığı yarışlar Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı. Şehrin çeşitli yerlerine konulan hedefleri harita üzerinden bulmaya çalışan sporcular, parkuru kısa sürede tamamlamak için mücadele etti. Yaklaşık 2 saat süren yarışlar sonucunda bireysel ve grup halinde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2002 yılından beri Türkiye’de bu faaliyetin uygulandığı sürecin 2024 ayağını Ünye’de bu yıl hayata geçiriyoruz. Bundan sonra inşallah sürekli olarak bunu devam ettiririz. İl sayısını da arttırmış oluruz. Biz bu yarışa katılan sevgili çocuklarımızı şehrimizin birer turizm elçisi olarak görüyoruz. Hem sportif faaliyetlerini icra ederken hem de şehrimizi tanıma fırsatları buldular. Şehrimizin güzelliklerini ve gezilecek yerlerini de bu vesileyle fark etmiş oldular. Aynı zamanda gittikleri yerde de ilimizi, ilçemizi tanıtmak adına bizim elçimiz olacaklar. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise, “Misafir öğrencilerimizi içimizde görmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bütün öğrencilerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Yarışmada dereceye girenlere madalya ve belgeleri takdim edildi.