GENEL - 23 Nisan 2018 Pazartesi 18:58

Diriliş Gençlik Federasyonundan Ak Parti Bağlar ilçesine ziyaret

A
A
A
Diriliş Gençlik Federasyonundan Ak Parti Bağlar ilçesine ziyaret

Diriliş Gençlik Federasyonu Bölge Başkan Yardımcısı Aziz Kaçmaz ve beraberindeki federasyon üyeleri Ak Parti Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer’i ziyaret edip bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Diriliş Gençlik Federasyonu Bölge Başkan Yardımcısı Aziz Kaçmaz ve beraberindeki federasyon üyeleri Ak Parti Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer’i ziyaret edip bir süre fikir alışverişinde bulundu.


Ziyarette Aziz Kaçmaz, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek vereceklerini söyledi. Kaçmaz, özellikle Bağlar ilçesinde seçimlere videolu anket ile destek vereceklerini dile getirdi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu seçimlerin her zamankinden daha önemli olduğunu belirterek ülkesini seven herkesin destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyük bir coşku ile kutlandı. Aydın’ın en köklü özel okullarından Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı. Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul Öğretmeni Sevda Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okudular. İlkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımının da ödüllendirildiği etkinlikte şampiyon öğrencilerin ödülleri Kampüs Müdürü tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performanslarının sergilendiği kutlamalarda Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile 23 Nisan etkinlikleri sona erdi. Çocukları ile birlikte 23 Nisan coşkusu yaşayan veliler öğretmen ve okul idaresine teşekkür ettiler.
Kayseri Ülkü Ocakları’ndan çocuklara 23 Nisan etkinliği Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir alışveriş merkezinde çocuklar için etkinlik düzenledi. Konser ve çeşitli gösterilen yapıldığı etkinlikte minikler doyasıya eğlendi. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir alışveriş merkezinde etkinlik düzenledi. Yüz boyama, bubble show ve sihirbazlık gösterilerinin yapıldığı etkinliğe çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlik ile eğlenceli dakikalar geçiren miniklerin mutluluğu ise yüzlerine yansıdı. Ülkü Ocakları olarak çocuklara ve gençlere her zaman sahip çıktıklarını söyleyen Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Bu Bayramı tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Biz Kayseri Ülkü Ocakları olarak göreve geldiğimizden bugüne kadar tamamen çocuklarımıza yönelik programlar yaptık. Tüm çocuklarımıza Ülkü Ocakları’nı eğlenceli bir şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bunları anlatırken de Ülkü Ocaklarımızın yayınları olan ÜOUZEM’de 16 Türk devletini anlatan Zamanda Yolculuk kitabımızı ve diğer ürünlerimizi, yayınlarımızı çocuklarımıza hediye ediyoruz. Ayrıca çocuklarımıza burada gördüğünüz gibi fidanda hediye ediyoruz. Bizler çocuklarımıza hepiniz birer fidansınız diyoruz ve alın bu fidanları gidin bahçenize ekin, biçin büyütün ve ilerleyen zamanlarda bu fidanlara baktıkça da Ülkü Ocakları’nı hatırlayın istiyoruz. Bugün ayrıca çocuklarımıza sokak hayvanları maması da veriyoruz. Mahallenizdeki tüm köşe başlarına götürün, mahallenizin bir köşesine dökün bırakın diyerek burada hayvan sevgisini de aşılamaya çalışıyoruz. Şu an da program konserimizle başladı, Barış Manço’nun şarkılarıyla devam ediyor. Ayrıca çocuklarımız için şov gösterileri olacak. Tekraren söylüyorum 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.