GENEL - 14 Haziran 2018 Perşembe 11:41

Gezer, Karacadağ’a bağlı 7 köyü ziyaret etti

A
A
A
Gezer, Karacadağ’a bağlı 7 köyü ziyaret etti

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, 7 köyü ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri için destek istedi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, 7 köyü ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri için destek istedi.


AK Parti milletvekili adayları, Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve parti üyeleri ile birlikte Karacadağ’a bağlı Alatosun, Tezharap, Develi, Çiçekliyurt, Kırkkıncık, Çiflik, Batıçanakçı köylerini ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri için vatandaşları ziyaret edip destek istedi, partililer köylerde ilgi ile karşılandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyük bir coşku ile kutlandı. Aydın’ın en köklü özel okullarından Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı. Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul Öğretmeni Sevda Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okudular. İlkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımının da ödüllendirildiği etkinlikte şampiyon öğrencilerin ödülleri Kampüs Müdürü tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performanslarının sergilendiği kutlamalarda Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile 23 Nisan etkinlikleri sona erdi. Çocukları ile birlikte 23 Nisan coşkusu yaşayan veliler öğretmen ve okul idaresine teşekkür ettiler.