MAGAZİN - 09 Aralık 2017 Cumartesi 09:37

Haluk Levent, Diyarbakır’da sevenleriyle buluştu

A
A
A
Haluk Levent, Diyarbakır’da sevenleriyle buluştu

Türk Rock Müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, Diyarbakır’da sevenleriyle buluştu.

Türk Rock Müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, Diyarbakır’da sevenleriyle buluştu. Gelirinin kentte maddi durumu iyi olmayan iki aileye bağışlanacağı konsere katılanlar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.


Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, Diyarbakır’da sevenleriyle bir araya geldi. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı, sevenlerine tarihi bir gün yaşattı. Levent’in sahneye çıkmasıyla birlikte yerinde durmak bilmeyen sevenleri, şarkılarla adeta kendinden geçti. İlginin yoğun olduğu konsere katılanlar kimi zaman şarkıları hep bir ağızdan söyledi.



Filistin için şarkı söyledi


Bir ara şarkılarına ara veren Levent, son dönemde ABD Başkanı Trump’ın sözlerini hatırlatarak Filistin için Arapça bir şarkı söyledi. Konsere arkadaşlarıyla katılan Bahar Çatalkaya, uzun süredir konseri beklediklerini ifade etti. Çatalkaya, “Şuan inanılmaz heyecanlıyım. Buraya geldiğini duyduğum an koşup geldim zaten. Zaten bu kaçırılmaz. Arkadaşımla geldim şuanda onlar ön tarafta. Haluk Levent’ten bu duyarlılığı bekliyordum. Bence geç kalınmış bir duyarlılık. Çok talep var, duyan herkes gelmek istiyor. Açık havada olması daha iyi olurdu tabi” dedi.


Sevilen sanatçı, daha önce konser gelirinin merkez Sur ilçesinde yaşayan Hüseyin Kaya ile Bağlar ilçesinde oturan ve maddi durumu iyi olmayan Ahmet Karakaş isimli ailelere verileceğini açıklamıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir