YEREL HABERLER - 02 Aralık 2016 Cuma 13:22

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu Öğrencileri anlamlı bir projeye daha imza attı

A
A
A
Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu Öğrencileri anlamlı bir projeye daha imza attı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi öğrencileri tarafından kurulan Medya Topluluğu yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Medya Topluluğu öğrencileri dönem başında Siirt Yalvaç ilçesindeki öğrenci kardeşleri için düzenledikleri kırtasiye ve giysi yardımı kampanyasını büyük bir başarı ile tamamlayarak gönül köprüleri projelerine ara vermeden devam ediyorlar. Topluluk öğrencileri her sene gerçekleştirdikleri Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevinde kalan büyüklerini ziyaret etme geleneklerinde bu sene anlamlı bir değişikliğe gittiler.
Bu sene öğrenciler Konukevi sakinlerini Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde misafir ettiler. 1 Aralık Perşembe günü Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi Müdürü Suat Çakmak nezaretinde konukevi sakinleri Medya Topluluğu öğrencilerinin misafiri olarak üniversite ortamında birlikte derslere girdiler, ders arasında Yerleşke Kantininde birlikte zaman geçirdiler.
Yerleşkede yaklaşık üç saat zaman geçiren yaşlıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrenciler ise sosyal ve psikolojik gelişimlerine farklı deneyimler katan bu ziyaretten ziyadesi ile mutlu olduklarını belirttiler.
Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu Başkanı Gökhan Baybuğa konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Her sene büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır dualarını alıyoruz. Bu ziyaretler bizim sosyal ve psikolojik gelişimimize büyük katkı sağlıyor. Bu senede böyle bir proje ile büyüklerimizle gönül birliği ve güven birliğini tahsis etmek için çalışmalara başladık. Bu sene biz büyüklerimizi değil onlar bizi ziyaret ettiler. Üniversite öğrencileri ile birlikte bir gün geçirdiler. Bizimle derslere girdiler, kantinde, yemekhane de bizimle paylaşımlarda bulundular. Bunun yanı sıra daha farklı etkinliklerimizle onları bizler ağırladık. Turizm öğrencileri olarak ağırlama sektörü eğitimi alıyoruz. Bu çok önem verdiğimiz sosyal sorumluluk projesinde öğrendiklerimizi ve deneyimlerimizi, değerli büyüklerimizi memnun etmek ve onlara farklı bir gün yaşatmak için kullanmaya çalıştık. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Bunun için Konukevi Yönetimi ve Yüksekokulumuz Yönetimi ile görüşmelerimizi yaptık ve Teyzelerimiz, Amcalarımız, Abilerimiz ve Ablalarımızla buluşarak onları yerleşkemizde ağırladık. Yetkililere de bu projemizde bizlere sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir