- 23 Kasım 2017 Perşembe 13:20

Karın gelmesini beklemediler onlar kara gittiler

A
A
A
Karın gelmesini beklemediler onlar kara gittiler

Düzce Offroad Sporları Kulübü üyeleri, kar yağışının ardından 20 araçla Düzce’nin en yüksek tepesi olan 1800 rakımlı Kardüz Yaylası’na çıktılar.

Düzce Offroad Sporları Kulübü üyeleri, kar yağışının ardından 20 araçla Düzce’nin en yüksek tepesi olan 1800 rakımlı Kardüz Yaylası’na çıktılar. Kar kalınlığının 1 metreye yaklaştığı Kardüz’e çıkan DÜSOF üyeleri karın keyfini çıkardılar.


DÜSOF üyesi yaklaşık 80 kişi 20 araçla Düzce’nin 1800 rakımlı Kardüz Yaylası’na çıkarak kar yağışının keyfini çıkardılar. Macera amaçlı gezide araçları ile karın keyfini çıkardılar.


DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak ise kar seviyesinin ilk noktada 80 santimetreye kadar çıktığını ifade ederek “Kardüz Yaylası’ndayız. Rakım 1820, kar seviyesi 80 santimetre. Ama ilk noktadayız. Yukarıda 1 metrenin üzerinde kar var. Zorlu bir parkur oldu. Akşam saatlerinde varabildik. Tekrar aşağı ineceğiz” şeklinde konuştu.


DÜSOF üyesi Kadir Badur ise, “Düzce Kardüz yayılasındayız. Düzce Offroad Sporları Kulübü olarak buradayız. Düzce merkezden karın yağdığını görünce dayanamadık. Karın bize gelmesini bekleyemedik. Yaklaşık 20 araçla 80 kişi Kardüz Yaylasına çıktı. Her zaman olduğu gibi maceraya devam ediyoruz” dedi.


DÜSOF üyeleri zirveye çıkmalarının ardından çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından kent merkezine sorunsuz bir şekilde döndüler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Edremit Belediyesi’nden şehitlere vefa Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Edremit Belediyesi şehitlerin emaneti aileleri ile yakından ilgileniyor. 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Zeytinli Mahallesi’nde şehit uzman çavuş Ali Sarı ve İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Özcan Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri Necmiye Simliova, Mehmet Döğer, Yılmaz Tezcan, Ertal Küçükaslan, Nizam Aksoy ile beraber Şehit Ali Sarı’nın annesi Nihal Sarı ve ağabeyi İbrahim Sarı ve şehit Özcan Mutlu’nun annesi Süheyla ve babası Necmi Mutlu ile bir araya gelerek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci’de İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil’in ailesini ziyaret etti. Meclis üyeleri Nevin Sayman, Güneş Durgut, Erdoğan Dursun ile birlikte Şehit annesi Serpil Özdil’e başsağlığı dileklerini iletti. Toplum olarak şehitlerimize minnet ve şükran borcumuz olduğunu ifade eden Başkan Ertaş, “Şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatanımız için canları pahasına gösterdikleri ulvi mücadeleyi bir kez daha anma fırsatı bulduk. Ailelerimizin acısını bir kez daha paylaşıyoruz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri başımızın tacıdır. Emanetlerinin her daim yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.