GENEL - 22 Ocak 2018 Pazartesi 18:50

Kızılay Genel Merkez yöneticisi Dilber’den kan bağışı çağrısı

A
A
A
Kızılay Genel Merkez yöneticisi Dilber’den kan bağışı çağrısı

Kızılay Genel Merkezi Denetleme Kurulu Üyesi Ali Dilber, Afrin’e harekat düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri için doğabilecek kan ihtiyacının karşılanması amacıyla vatandaşlara Kızılay’a kan bağışı çağrısında bulundu.

Kızılay Genel Merkezi Denetleme Kurulu Üyesi Ali Dilber, Afrin’e harekat düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri için doğabilecek kan ihtiyacının karşılanması amacıyla vatandaşlara Kızılay’a kan bağışı çağrısında bulundu.


Kızılay Genel Merkezi Denetleme Kurulu Üyesi Avukat Adli Dilber, yaptığı açıklamada, “Kahraman Türk ordusu ülkemizin sınırlarını tehdit eden terör gruplarına karşı Zeytin Dalı adı altında başlattığı harekatını var gücü ile sürdürüyor. Türkiye’nin birliği ve dirliği için yürütülen operasyona katılan tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gönül ister ki hiçbir zayiat, yaralı ya da şehit vermeden operasyon tamamlansın. Ancak oluşabilmesi muhtemel olan üzücü olaylara karşı kahraman güvenlik güçlerimizin zorluk yaşamaması için kan stoklarının artması gerekiyor. Bu sebeple Düzceli vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a kan bağışında bulunmaya çağırıyoruz. Umarız operasyonda olan kahraman Türk ordusunun bu bağışlanan kanlara ihtiyacı olmaz. Tek duamız bu yöndedir. Ancak bağışlanan kanlar yine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çayırova’da coşkuyla kutlandı. Çayırovalı miniklerin hazırladığı gösteriler ilgiyle takip edildi. Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Çayırova Kaymakamlığı önünde çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Protokolün katılımıyla birlikte Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakılmasının ardından, protokol üyeleri Ahmet Yesevi İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Kutlama programına geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ya başlayan programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal yaptı. Kaymakam Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine dikkat çekti. Çayırovalı miniklerin hazırladığı şiir ve gösterileri ilgiyle takip edildi. Ardından 23 Nisan dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmalarda ödül kazanan çocuklara ödüllerini takdim etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen törene Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.