YEREL HABERLER - 18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:41

AK Parti'den CHP Milletvekili Gaytancıoğlu'na Tepki

A
A
A
AK Parti'den CHP Milletvekili Gaytancıoğlu'na Tepki

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren söylemlerde bulunan CHP Edirne Milletvekili ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu’na, "Bir Edirneli olarak senden utanıyoruz. Senin gibi biri Edirnelilerin vekili olamaz" dedi.
Gaytancıoğlu’nun, geçtiğimiz gün CHP Keşan İlçe Binasında düzenlediği toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ağır ifadeleri tepki topladı. AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Gaytancıoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki söylemlerine tepki gösteren Akmeşe, "Ey Gaytancıoğlu, senin genel müdürün Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadar sevilmeyecek, CHP’de bu kafayla senin gibi edepsizler sayesinde hiçbir zaman Türkiye’nin partisi olamayacak. Sen de meşhur olmanın ve gündemde kalmanın yolunu bu şekilde bulduğunu mu zannediyorsun? Evet meşhur oldun, gündeme geldin ama rezilliğinle" dedi.
Gaytancıoğlu’nun meclise soru önergesi vermekten başka bir şey yapmadığını öne süren Akmeşe, "CHP milletvekili sıfatıyla Okan Gaytancıoğlu’nun Keşan İlçe Başkanlığında, halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı her türlü ahlaki değerden yoksun hakareti kendisine iade ediyoruz. Cumhurbaşkanına yapılan bu hakaret ile ilgili tabii ki Cumhuriyet savcılarımız gereğini yapacaktır. Ancak AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak yapılan bu çirkin hakaretle ilgili Cumhurbaşkanımıza oy veren milyonlar ve 78 milyon cumhur adına biz de bir şeyler söylemek isteriz. Parti Cumhuriyetin kurucusu olmakla görüyor ama cumhurun seçtiği Cumhurbaşkanı’na hakareti marifet sanıyor. Sana ne diyelim. Genel Başkanın gibi sende fikir üretmeden, proje üretmekten aciz olarak ancak hakaret edersin. Kem söz sahibine aittir. Bu hakareti yapmakla sen zeka seviyeni veya seviyesizliğini ortaya koyuyorsun zaten. Soru önergesi vermek, soru sormak, mızmız çocuklar gibi şikayet etmekten başka bir şey yapmayan, üretmeyen Edirne adına hiçbir proje gerçekleştirmemiş ve milletvekilliği yaptığını zanneden zavallı ve edepsiz bir milletvekiline sahip olduğumuz için üzülüyorum. Söylediğin her söz israf, yaptığınız her hamlenin enerji kaybı olduğu teneke gürültüsü kabileden boş ve ahlaksız konuşmanın dışında bir varlık gösteremeyen, Edirne’yi hakkıyla temsil edemeyen ve Edirne’mize yakışmayan bu milletvekilini kamuoyunun vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir