YEREL HABERLER - 25 Ocak 2016 Pazartesi 17:33

Akmeşe'den Birliktelik Ve Çok Çalışma Sözü

A
A
A
Akmeşe'den Birliktelik Ve Çok Çalışma Sözü

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, göreve başladığından beri ilk defa bir toplantı yaparak partililere seslendi.
AK Parti İl Başkanı Akmeşe, toplantıda yaptığı konuşmada, genel merkez tarafından yapılan görüşmeler neticesinde kendisine Ak Parti İl Başkanlığı görevi verildiğinden dolayı büyük bir onur duyduğunu söyledi. Akmeşe, Parti genel başkanına ve genel merkeze teşekkür dileklerinde bulunarak, “Bu tarihi sorumluluğun bilincinde olarak tüm gayret ve samimiyetim ile çalışacağıma tarihin ve sizlerin huzurunda söz veriyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik. AK parti olarak hedeflerimiz ve ideallerimiz bitmedi kaderimizi milletimizin kaderi ile birleştirdik. Önümüz 2023 hedefleri koyduk. Yetmedi 2053, 2071 hedefleri koyduk AK parti bir medeniyet davasıdır. Bu kutlu bir yürüyüştür. Bu kutlu yürüyüşte AK parti kadrolarımız omuz omuza olacaktır. Hiç kimse aramızda bir ayrışma ve fitne bulamayacaktır. Bizden oldun ya da olmasın bu milletin her bir ferdine sahip çıkacağız, hizmette yarışacak ülkemizi her bir karış toprağına AK parti hizmetlerini ulaştıracağız” dedi.
“AMACIMIZ, PARTİMİZİ EDİRNE’DE DE BİRİNCİ PARTİ YAPMAK”
Akmeşe, “AK parti kuruluşundan bu yana beş genel ve üç yerel seçimden ve bunun yanında ara seçimden, referandumlardan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden milletimizin desteği ile hep birinci olarak çıkmıştır. Partimizin tüm Türkiye’de yakaladığı başarıyı yakalamak ve ak partiyi Edirne’mizde birinci yapmak. Yapacağımız hizmetleri Edirne’de de gerçekleştirmek halkımıza hizmet etmek en büyük amacımızdır. Bu yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Çalışma arkadaşlarımıza partimizdeki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rafet Sezen’in milletvekili adayı olmasından sonra partimizde vekaletten Yasemin Meral belli bir süre il başkanlığına getirildi. Tabi zor bir süreçti bu süreç Yasemin hanım ve kadrosu ve bütün arkadaşlar zor bir seçim süreci geçirdiler. Bu süreçte çalışmaları ile Rafet beyi milletvekili yaptılar. Bu partimizin ve arkadaşlarımızın başarısıdır. Hepsini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, vekaleten il başkanı olarak görev yapan Yasemin Meral’e çiçek vererek, yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı) UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 9. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında serbest vuruşta topun başına geçen Szymanski’nin şutunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı. 11. dakikada ceza yayının gerisinde topla buluşan Szymanski, pasını ceza sahası içi sağ çaprazındaki İrfan Can Kahveci’ye aktardı. Bu oyuncunun yakın direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 30. dakikada ceza sahası içi sağ tarafından çizgiye inen Szymanski’nin kale önüne aktardığı pasta Szymanski’den önce araya giren Ntoi topu kornere göndererek tehlikeyi önledi. 34. dakikada sağ tarafta topla buluşan İrfan Can Kahveci’nin çalımlarla ilerleyerek ceza yayının sağ tarafından çektiği şutta kaleci Tzolakis topu çeldi. Hakemler: Tobias Stieler, Christian Gittelmann, Mark Borsch Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko Yedekler: Doğukan Demir, İrfan Can Eğribayat, Çağlar Söyüncü, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, Leonardo Bonucci, Cengiz Ünder, Michy Batshuayi, Miha Zajc, Rade Krunic, Zeki Dursun Teknik Direktör: İsmail Kartal Olympiakos: Kostas Tzolakis, Rodinel, Andreas Ntoi, David Carmo, Francisco Ortega, Santiago Hezze, Chiquinho, Kostas Fortounis, Stevan Jovetic, Daniel Podence, Ayoub El Kaabi Yedekler: Alexandros Paschalakis, Athanasios Papadoupis, Andre Horta, Vicente Iborra, Youssef El-Arabi, Sotiris Alexandropoulos, Quini, Giorgos Masouras, Joao Carvalho, Omar Richards, Isidoros Koutsidis Teknik Direktör: Jose Luis Mendilibar Gol: İrfan Can Kahveci (dk. 11) (Fenerbahçe) Sarı kart: Francisco Ortega (Olympiakos)