GENEL - 06 Şubat 2015 Cuma 11:23

Bu Kez Sudan Korkmadı Hayatta Kaldı

A
A
A
Bu Kez Sudan Korkmadı Hayatta Kaldı

Edirne’de yaşanan sel felaketinin ardından su altında kalan arazilerde mahsur kalan sokak hayvanları, arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılmaya devam ediyor. Sel sularında çıktığı ağaçta hayatta kalan bir kedi, EDAK ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.
Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması sonucu Edirne’de yaşanan sel felaketi sokak hayvanlarını vurdu. Tırmandıkları ağaçlarda yaşam mücadelesi veren kediler, güçlükle de olsa Edirne Arama ve Kurtarma Derneği (EDAK) ekiplerince kurtarılmaya devam ediyor.
BU KEZ SUDAN KORKMADI HAYATTA KALDI
EDAK üyesi Bahadır Platinkol tarafından mahsur kaldığı ağaçtan güçlükle kurtarılan şanslı kedi, kendisini kurtaran EDAK üyesine de korktuğu için saldırdı. Yüzünün çeşitli yerlerinde tırmalama izleri olan EDAK üyesi Platinkol, "Bunun gibi onlarca kedi var. Kedileri kurtarmaya devam edeceğiz" dedi. Kedinin tırmaladığı Platinkol tedavi için hastaneye giderken, kurtarılan kedi ise Edirne Belediyesi’nin hayvan barınağına teslim edildi.
AMATÖR FUTBOL MÜSABAKALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
Öte yandan, kentte yaşanan sel ve su taşkınları amatör futbol müsabakalarının oynandığı futbol sahalarında etkili oldu. Futbol sahaları tamamen sular altında kaldı. Edirne Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) yetkililerinden edinilen bilgilere göre, futbol müsabaka takvimlerinin sel sularından etkilenmeyen sahalarda kaldığı yerden devam edeceği bildirilirken, ertelenen müsabakaların kendilerinin bildireceği ileri bir tarihte oynanıp tamamlanacağı belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir