YEREL HABERLER - 20 Mart 2017 Pazartesi 16:00

Büyük Erkekler Serbest 1. Lig Güreş Müsabakaları Edirne’de başlıyor

A
A
A
Büyük Erkekler Serbest 1. Lig Güreş Müsabakaları Edirne’de başlıyor

Türkiye Güreş Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Serbest 1.

Türkiye Güreş Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Serbest 1. Lig Güreş Müsabakaları ilk hafta karşılaşmaları Edirne’de başlıyor.


Türkiye Güreş Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Serbest 1.Lig Güreş Müsabakaları, 22 Mart 2017 Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Salonunda saat 11.00’da yapılacak.


Trakya Birlik Spor Kulübü, İzmir Büyük Şehir Belediye Spor Kulübü, Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü takımlarının yer aldığı D grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar Süper Lige çıkma mücadelesi verecek.



"Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"


Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, müsabakalar öncesi yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere Trakya Birlik Spor Kulübü olarak güreş braşında Edirne ve ülkemizi temsil ediyoruz. Bu sene Minikler Serbest Güreş 2. Liginde ilk kez mücadele ediyoruz ve Aksaray’da yapılan ilk hafta karşılaşmalarında iyi sonuç elde ederek şehrimize döndük. Bu hafta ise 3 yıldır mücadele ettiğimiz Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi’nde başarılı maçlar çıkararak Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.



"Hedefimiz Süper Lig"


Yücel, Trakya Bölgesi’nde 1. Lig’de olan tek kulüp olduklarını hatırlatarak, “Bu sene hedef yükselttik ve inşallah Allah kısmet ederse hedef olarak Süper Lige çıkmayı nasipse istiyoruz, bunun için takımımıza güvenimiz sonsuz başarabilecek güçte bir takım oluşturduk. Teknik direktör ve antrenörlerimiz ve sporcularımız Süper Lige çıkma konusunda çok istekliler. Karşılaşmalar deplasmanları olarak yapılıyor ilk hafta müsabakaları Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda saat 11.00’da başlayacak ve tüm spor severleri karşılaşmaları izlemek için kulübüm ve şahsım davet ediyorum, bizlere bu olanakları sağlayan başta Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı sayın Rafet Sezen, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine, Trakya Birlik Genel Müdürü sayın Hakan Çalen’e ve bizlere her türlü desteği gösteren Edirne Gençlik Spor İl Müdürü Serhat Ocak’a teşekkür ederim” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir