GENEL - 31 Ağustos 2017 Perşembe 18:18

Edirne Valisi Özdemir’den bayram ziyaretleri

A
A
A
Edirne Valisi Özdemir’den bayram ziyaretleri

Edirne il protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Vali Günay Özdemir’in katımıyla resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Edirne il protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Vali Günay Özdemir’in katımıyla resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.


Edirne’de, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı Edirne Emniyet Müdürlüğü Meriç Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programı sonrası Vali Günay Özdemir ve il protokolü ilk olarak Huzurevi sakinleri, ardından da Jandarma Komutanlığı personeli ve Çocuk Sitesi’nde kalan çocukları, son olarak da Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde bulunan hastaları ziyaret etti.



Yeni doğan bebeğe altın hediye etti


Edirne Valisi Günay Özdemir, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde bulunan yeni doğan ünitesini ziyaret ederek, Erdem ve Zuhal Demir çiftinin Eymen Uras ismini verdiği yeni doğan bebeğe altın hediye etti. Vali Özdemir, aileyi tebrik ederek, sağlıklı ve başarılı bir ömür geçirmesini temenni ettiğini söyledi. Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm de Eymen bebeğin ismini dua ile kulağına söyledi. Vali Günay Özdemir ve beraberindeki heyet hastanede ziyareti kapsamında, Dahiliye servisinde yatan en yaşlı hasta olan 91 yaşındaki Necip Sezen’i de ziyaret ederek, durumu ve tedavisi hakkında bilgi aldı.


Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen bir dizi bayram ziyaretine, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Vekili İrfan Çubukçu, Jandarma Komutanı Yarbay Alpaslan Doğan, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir