ASAYİŞ - 09 Şubat 2017 Perşembe 17:45

Jandarma Edirne’de kaçakçılara göz açtırmıyor

A
A
A
Jandarma Edirne’de kaçakçılara göz açtırmıyor

Edirne’de, jandarma ekiplerince aynı gün iki araç içerisinde piyasa değeri 112 bin TL olan 2 ton 800 kilogram kaçak midye ile 450 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce, Enez ilçesi Kocaali Köyü ve Uzunköprü Kavacık Köyü mevkiinde, alınan duyum üzerine durdurulan bir araçta piyasa değeri yaklaşık 112 bin TL 100 çuval toplam 2 ton 800 kilogram canlı midye ve başka bir araçta ise piyasa değeri 4 bin 500 TL olan 450 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.
Araç sürücüleri, E.D. ve G.T. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, her ikisine de ayrı ayrı 5 bin 496 TL ve 876 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.
Midyeler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Enez İlçe Müdürlüğüne teslim edilirken, kaçak içkilerden alınan numuneler ise kontrol edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Uzunköprü İlçe Müdürlüğüne teslim edildi Şahıslardan G.T.’nin Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldığı diğer şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir