YEREL HABERLER - 10 Şubat 2017 Cuma 17:16

Kaykay pistini ikinci kez kırdılar

A
A
A
Kaykay pistini ikinci kez kırdılar

Edirne Kaleiçi Mahalle halkının talepleri üzerine Edirne Belediyesi tarafından Eylül ayında yeniden düzenlenen Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Kaykay Pisti’ne kimliği belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından ikinci kez zarar verildi.
Yıllardır atıl durumda bulunan Cumhuriyet Parkı’nın, yenileme çalışmalarına 2016 Ağustos ayında başlandı. Yenileme çalışmaları sırasında çocuk oyun grubunun da bulunduğu parka kaykay tutkunlarının talepleri üzerine Kaykay Pisti de yapıldı.
Eylül ayında tamamlanarak, hizmete sunulan parktaki kaykay pistine 2016 Aralık ayında kimliği belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından zarar verildi. Kaykay Pisti’nin yan taraflarında bulunan ahşap alanlarını kıran kişi ya da kişilerin, kırdıkları ahşapları yakarak, ısınmaya çalıştıkları tespit edilmişti. Kaykay Pisti, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılarak, eski haline getirildi.

Onarıldıktan 2 ay sonra tekrar kırıldı
300 metrekare alanıyla şehir merkezinin ilk kay kay pisti olma özelliğine sahip olan pist onarıldıktan iki ay sonra tekrar kırılarak zarar verildi. Pistin yan duvarlarında bulunan ahşapların, kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce kırıldığı malzemelerin yere atıldığı tespit edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir