ASAYİŞ - 11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:25

Otomobil traktöre çarptı: 2 yaralı

A
A
A
Otomobil traktöre çarptı: 2 yaralı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Hamidiye köyünde otomobil traktöre çarptı.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Hamidiye köyünde otomobil traktöre çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.


Edinilen bilgiye göre Uzunköprü istikametinden Keşan istikametine giden 34 DM 8800 plakalı araç, Hamidiye köyü girişinde 22 UP 351 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada her iki araç sürücüsü de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Uzunköprü Devlet Hastanesine sevk etti.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Kotan: “Konyaaltı sporun merkezi olacak” Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve 408 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı’nın sporun merkezi olacağını söyledi. Konyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve 408 sporcunun yarıştığı Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. 27 kategoride ve her yaştan sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren 54 sporcu ödüllerini aldı. “Sporcularımızı destekleyeceğiz” HayatPark’ta düzenlenen ödül törenine katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "20 gündür sporcularımız arasında müsabakalar devam ediyordu. Turnuvayı ödül töreniyle tamamladık. Sporu önemsiyoruz, sporcularımızı önemsiyoruz. Bunun gibi etkinlikleri her zaman gerçekleştireceğiz. Konyaaltı Belediyesi olarak her zaman sporu ve sporcularımızı destekleyeceğiz" dedi. “Dereceye giren sporcular ödüllendirildi” 7’den 70’e her yaştan 408 sporcunun turnuvaya katıldığını dile getiren Başkan Kotan, “Egemenlik teması ile gerçekleşen turnuvamızı 23 Nisan’da, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda tamamladık. Dereceye giren, kupayı almaya hak kazanan, müsabakalara katılan her bir sporcumuza teşekkür ediyorum. Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünden hareketle, Konyaaltı’mızı sporun merkezi haline getireceğiz" dedi. Konuşmanın ardından turnuvada dereceye giren oyunculara ödüllerini Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve meclis üyeleri verdi. Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
İstanbul TFFHGD, yabancı gözlemci ve yabancı VAR hakemine karşı! Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda uygulanmaya başlanan yabancı gözlemci ve yabancı VAR hakemi görevlendirmelerine karşı olduklarını açıkladı. TFFHGD Genel Merkezi, yabancı gözlemci ve yabancı VAR hakemi atamalarına ilişkin bir açıklama yayımladı. Geçtiğimiz haftalarda Süper Lig’de uygulamaya konulan söz konusu atama işlemlerine karşı olunduğunun belirtildiği açıklamada, "Bir milleti, millet yapan temel değerlerin başında milli değerler gelmektedir. Vatan, bayrak, kültür, dil, marş, coğrafyamız, Türk insanımız vb. gibi unsurlar milli değerlerimizi oluşturmaktadır. Milli değerler, milleti ve toplumu bir arada tutan ve onları birlikte yaşatarak mutlu, huzurlu, barışçıl ve güven içinde yaşamasını sağlayan değerlerdir. Yüzlerce yılın birikimi olan bu değerlerin korunması toplumun korunması anlamında gelmektedir. Bir milleti var eden ve yüzlerce yıl yaşamasını sağlayacak olan birlikte yaşama kültürünün temel harcı ve bir arada tutmayı sağlayan değerleridir. Bu harcın sağlam ve ayrılmaz olması milli değerlerinin bir arada sahip çıkılmasına ihtiyaç duyar. Bu bağlamda bizler Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkezi olarak Türk’ün gücünün her alanda ön plana çıktığı dünyada kendi değerlerimize sahip çıkılması gerektiğini vurgulamak istiyoruz ve liglerimizde uygulanmaya başlayan yabancı gözlemci, yabancı VAR hakemi uygulamasına karşı olduğumuzu belirtmek isteriz. Ülkemizde yönetim kademelerinde Türk insanına duyulan güvenin önemli olduğunu, bunun içinde federasyonumuz ve kurullarında da görev yapan yöneticilere belirtmek isteriz ki 85 milyonluk ülkemizde, en üst ligden en alt lige kadar tüm üyelerimize gereken değer verildiğinde bu görevleri en iyi şekilde yapacağına güvenimiz tamdır. Genel Merkez seçimlerinden önce yaptığımız lansmanda vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmek adına seçim sonuçlarının ilanından itibaren çalışmaya başladığımızı belirtmek isteriz. Bizi destekleyen desteklemeyen kim olursa olsun yöneticisi bulunduğumuz hakemlerimizin, gözlemcilerimizin ve mentörlerimizin hak ettiği en iyi yerlere gelmesi adına her alanda mücadele edeceğimizi, gerek devletin bütün kademeleriyle gerekse futbol federasyonu ve kurullarıyla temaslarda bulunacağımızı belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.
Kocaeli Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Bu yıl ilk kez Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, ilk sezonunda Süper Lig için play-off oynamaya hak kazanma başarısını gösterdi. Geçtiğimiz iki yılda mücadele ettiği hem Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) hem de Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk kazanan ve iki yılda aldığı iki kupayla, bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde boy gösteren Çayırova Belediyesi, TBL’deki ilk sezonunda play-off oynamaya hak kazandı. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan son karşılaşmaların ardından, Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon tamamlandı. 34 haftalık maratonun ardından aldığı 16 galibiyet ve 18 mağlubiyetle normal sezonu 7. sırada tamamlayan Çayırova Belediyesi, bu yıl ilk kez mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde Süper Lig için play-off oynamaya hak kazanan takımlar arasında yer aldı. 26 Nisan Cuma günü başlayacak ve 8 takımın, Süper Lig’e yükselmek için kıyasıya bir rekabet içinde olacağı Türkiye Basketbol Ligi play-off’larında Çayırova Belediyesi’nin rakibi, normal sezonu 4. sırada tamamlayan Gaziantep Basketbol takımı oldu. 3 maçlık seride 2 galibiyet alan takımın bir üst tura yükseleceği mücadelede Çayırova Belediyesi ve Gaziantep Basketbol arasındaki ilk karşılaşma 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Gaziantep’te oynanacak. İkinci maç ise 1 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da Çayırova’da oynanacak. Serinin uzaması durumunda muhtemel üçüncü karşılaşma yine Gaziantep Basketbol’un ev sahipliğinde oynanacak. İki takım arasında normal sezonda oynanan ilk karşılaşmadan Gaziantep Basketbol 72-54’lük galibiyetle ayrılmıştı. Sezonun ikinci yarısında Çayırova’da oynanan mücadelede ise Çayırova Belediyesi 82-75’lik skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Çayırova Belediyesi play-off ilk turunda rakibi Gaziantep Basketbol’u geçmesi halinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler eşleşmesinin galibiyle play-off yarı finalinde mücadele edecek.