YEREL HABERLER - 22 Nisan 2015 Çarşamba 17:17

PTT Edirne'de Pul Sergisi Açtı

A
A
A
PTT Edirne'de Pul Sergisi Açtı

Edirne PTT Başmüdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla pul sergisi açıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nde açılan sergiye Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, PTT Edirne Başmüdür Vekili Tamer Tangör, pul koleksiyoncularından Mehmet Edip Ağaoğulları, öğrenciler ve PTT çalışanları katıldı.
PTT Edirne Başmüdür Vekili Tamer Tangör, PTT Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla pul sergisi düzenlediklerini belirterek, "Bu sergide Mehmet Edip Ağaoğulları, Mehmet İriş’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sergimizin amacı çocuklara özellikle pul ve filatelis sevgisini aşılamak. Sergiyi bunun bir kültür olduğunu, pul biriktirerek onların da ileride değerli bir koleksiyona sahip olmalarını arzu ettiğimiz için düzenledik. Genel Müdürlüğümüzden gelecek pullar olduğu gibi Edirne’de çok değerli filatelis arkadaşlarımız var. Onların da pulları sergilenmektedir. Güzel bir koleksiyon ziyaretçileri beklemektedir" dedi.
Konuşmaların Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, PTT Edirne Başmüdür Vekili Tamer Tangör, pul koleksiyoncularından Mehmet Edip Ağaoğulları, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen ilkokul öğrencileri pullar hakkında bilgi aldı.
22-24 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan sergide pul ve filatelis malzeme satışı yapılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir