SPOR - 06 Ağustos 2022 Cumartesi 08:11

Uğurcan Çakır: 'Hedefimiz ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak'

A
A
A
Uğurcan Çakır: 'Hedefimiz ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak'

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, hedeflerinin bu sezon ligde şampiyonluk olduğunu ifade ederken, Şampiyonlar Ligi’nde de gruplara kalmak istediklerini söyledi. Çakır ayrıca transfer konusunda herhangi bir durumun olmadığını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını ifade ederek, “Bu sezon Fair Play’in konuşulduğu, sakatlıksız bir sezon olur inşallah tüm takımlar adına. İlk maçlar zor oluyor. Buradan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. İyi mücadele ettik, iyi koştuk. Galibiyetle başlamak önemliydi ve inşallah devamını getireceğiz. Yeni oyunculara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Giden oyuncular çok kaliteliydi, gelenlerde öyle. Uyum sorununu en aza indirmeye çalışıyoruz. İyi bir uyum yakaladık geçen sene. Bu senede hedefimiz şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Kopenhag’ın maçları daha önce başladı, daha hazır gözüküyorlar ama bizde kalitemize güveniyoruz. İnşallah gruplara kalabiliriz” dedi.

“Transfer konusunda şuan bir şey yok”

Transferi hakkında sorulan soruya cevap veren Çakır, “Transfer konusunda şuan bir şey yok. Trabzonspor’dayım, Türkiye’nin en büyük camiası benim için. Şuan burada mutluyum. Transfer teklifi gelirse oturur değerlendiririz. Burada çok mutluyum ve Trabzonspor’un başarısına odaklandım” diye konuştu.

Ozan Buğra Koşar
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan, koltuğunu çocuklara bıraktı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu üç çocuğa bıraktı. İlkokul 4. sınıf öğrencileri Talat Paşa Küçük, Elif Rana Midilli, Işıl Su Ayaz, sırayla belediye başkanlığı makam koltuğuna oturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne gelen Abdullah Paşa İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri Talat Paşa Küçük, Elif Rana Midilli ve Işıl Su Ayaz’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ile görüştü. Ardından Başkan Doğan, makam koltuğunu 3 çocuğa bıraktı. Sırayla başkanlık makam koltuğuna oturan çocuklar kentle, eğitimle, kültür ve sanatla ilgili talep ve isteklerini belirtti. Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Doğan, “Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın heyecanlarına ortak olup millet olarak bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu makamların asil sahibi yarının büyükleri olacak siz çocuklarımızsınız. İstekleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz bizim için her zaman çok önemli, çok kıymetli. Bunlar hakkında gerekli birimlerimizle görüşüp, hızla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere ilk adımı attığı, ilk meşalenin yakıldığı kent olan Samsunumuzda geleceğimiz olan çocuklarımız için her alanda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yalova Yalova’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından . İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk heykeline çelenk sunuldu. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürenbir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ardından meydanda düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve ulusal egemenliğimizin tesis edildiği gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ve onun ’Milletin Bağımsızlığını Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır’ öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, 23 Nisan 1920’de Anadolu’nun dört bir yanını aydınlatan bir güneş haline geldi. Bu güneş, kışı bahara, baharı yaza çeviren, çocuk gülümsemeleriyle şenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; sadece güzel ülkemizde değil dünyanın birçok farklı ülkesinde kutlanmakta, dostluk ve barışa da açılan aydınlık bir kapı olmaktadır” dedi. Tören 23 nisan nedeniyle il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Hülya Kaya, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel hediyelerini takdim etti. Program Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin jimnastik gösterisi ile devam etti. Aydede Anaokulu öğrencilerinin ardından Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri yaptı. Program İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çocuk Korosunun konseriyle sona erdi.