YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 21:25

Vali Tekinarslan'ın İlçe Ziyaretleri

A
A
A
Vali Tekinarslan'ın İlçe Ziyaretleri

Edirne Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, İpsala ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İlçe ziyaretleri kapsamında İpsala’ya gelen Vali Tekinarslan’ı, İpsala Hükümet Konağı önünde Kaymakam Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Tuncay Başar ve daire amirlerinden oluşan kalabalık bir heyet karşıladı.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam Özdemir tarafından brifing verilen Tekinarslan, daire müdürleri ile tanıştı. Toplantı sonrası Kaymakam Özdemir’i, makamında ziyaret eden Tekinarslan, şeref defterini imzaladı ve kendisine takdim edilen tescilli İpsala pirincini kabul etti ve ardından İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı da makamında ziyaret etti.
Bir basın mensubunun “İpsala’yı nasıl buldunuz?” sorusunu cevaplayan Vali Tekinarslan,”İpsala’yı bu kadar güzel insanların olduğu bir yeri nasıl bulabiliriz. Keyifle zaman geçirdik. Mutlu bir şekilde de İnşallah gideceğiz. Hem tarım, hem ticaret, hem eğitim, hem sosyal hizmetler hepsini birleştirmiş. Burada görev yapan Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Vatandaşlarımıza yapılan her hizmeti fark edecek kadar değer veriyorlar. İnşallah daha iyi hizmetleri hep birlikte sağlayacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir