YEREL HABERLER - 15 Ağustos 2015 Cumartesi 13:35

Valiyle İl Genel Üyesinin Sigara Bırakma Pazarlığı

A
A
A
Valiyle İl Genel Üyesinin Sigara Bırakma Pazarlığı

Her fırsatta sigara içenlere sigarayı bıraktırmaya çalışan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, bu kez de Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti İl Genel Meclisi Hüseyin Boyalık’la sigara bırakma pazarlığına girişti.
Keşan’a gelen Vali Şahin, Şapçı Ağadayı Tesisleri’nde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık’la bir araya geldi. Ziyaret sırasında Vali Dursun Ali Şahin ile Boyalık arasında ilginç sigara bırakma pazarlığı yaşandı. Konuşma esnasında Vali Şahin, Boyalık’ın gömleğinin sol üst cebindeki sigara paketini fark etmesi üzerine, Boyalık’ı ayağa kaldırarak cebindeki sigarayı aldı.
"3 KÖYÜN YOLUNU YAPIN, BEN DE BİR DAHA SİGARA İÇMEYECEĞİM"
İlk olarak sigara içerisindeki çakmağı alan Vali Şahin, daha sonra ise Boyalık’tan sigara paketini bükmesini ve ’Bu lanet sigarayı bırakıyorum’ demesini istedi. Bunun üzerine Hüseyin Boyalık’ta, "Sayın valim bunun için önce sizin söz vermeniz lazım. Ben sigarayı bırakacağım. Ama sizin de Gökçetepe yolunu, Beyköy yolunu ve Danışment-Erikli yolunu bu sene asfalt yapmanızı istiyorum. Söz ben bir daha sigara içmeyeceğim" dedi.
VALİ ŞAHİN: "YOL KOLAY İŞ"
"Sen bu sigarayı bırak da yol kolay iş" diyen Vali Şahin, 3 köyün yollarıyla ilgili yanındaki görevlilere talimat verdi. Boyalık, daha sonra Vali Şahin’in "Bu lanet sigarayı bu güne kadar içtim. Bundan sonra içmeyeceğime buradaki arkadaşlarım huzurunda söz veriyorum" sözlerini tekrarladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir