SPOR - 21 Eylül 2017 Perşembe 11:03

Elazığ İl Özel İdarespor sezonu açtı

A
A
A
Elazığ İl Özel İdarespor sezonu açtı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel idarespor, 2017-2018 Sezonu’nun açılışını yaptı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel idarespor, 2017-2018 Sezonu’nun açılışını yaptı.


Elazığ İl Özel İdarespor 2017-2018 Sezonu’nun açılışını özel bir programla yaptı. Bir otelde düzenlenen programa İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu,İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Menajer Halit Ziya Ağcabay, Antrenör Berat Gök ile yardımcıları ve sporcular katıldı.


Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu,"Ankara’nın doğusunda Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele ediyor olmak bizim için bir gurur. Ekibimiz geçen sezonu play-offa katılarak başarıyla tamamladı. Elazığ, spora değer veren bir şehir. Şehrimizin markası olmasını istediğimiz takımımızın başarısı şehrimizi mutlu ediyor. Elazığ adına İl Özel İdare Spor Kulübü bir marka. Her türlü desteği oluşturmaya çalışıyoruz”dedi.


Hedeflerini geçen seneden daha yüksek tuttuklarını kaydeden Sabuncu, “Biz iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Elazığ’ı temsil etmeye İl Özel İdare Bayan Basketbol takımı olarak devam edeceğiz. Elazığ halkını yine bekliyoruz. Ben tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah geçen seneden daha iyi bir yerde olacağız. İyi yerlerde olmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


2011 yılında Elazığ İl Özel idarespor Kulübü ismini alarak çalışmalarına başladıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar ise, “Futbolda Elazığ’ın takımlarına altyapı vazifesi görüyoruz. Tesisleşmeyi gerçekleştirdikten sonra salon sporlarına yöneldik. Takımımız geçen sezonlarda olduğu gibi başarılı bir sezon geçirdi. Kesinlikle ayağımızı yere sağlam basarak, yapacağımız tüm işlerde kendimizi bilerek hareket ediyoruz. Bu sene daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir