YEREL HABERLER - 23 Şubat 2017 Perşembe 17:09

Elazığ’a ‘Amatör Evi’ kurulacak

A
A
A
Elazığ’a ‘Amatör Evi’ kurulacak

Elazığ’da kurulması planlanan spor kamuoyu ile taban birliklerini bir araya getirecek "Amatör Evi" projesi onaylandı.
Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından takibi gerçekleştirilen ve kentte sporun gelişimine katkılar sağlaması planlanan "Amatör Evi" projesi onaylandı. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve geldikleri ilk günden beri en büyük projelerinden biri olarak gördükleri "Amatör Evi" spor kompleksinin tamamlanmasıyla, taban birliklerinin ve spor kamuoyunun tek çatı altında birleşeceğini söyledi.
Hayalini gerçekleştirdikleri projenin onaylanmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Şerifoğulları, "Elazığ son yıllarda amatör spor branşlarında ciddi atılımlar içinde. Bunun için de bu proje artık şehrin sportif açıdan zirveye ulaşması adına çok daha önemli bir hal alıyordu. Milletvekillerimiz yeni stadyum konusunda nihai sonuca ulaşmış ve Cumhurbaşkanımız tarafından ilk müjdeli haber geçtiğimiz günlerde verilmişti. Şimdi en az yeni stadyum kadar önemli olan bu projenin müjdesini veriyoruz" dedi.
Onaylanan projenin hayata geçirilmesi için çalışmaların kısa süre içerisinde başlanacağını da aktaran Şerifoğulları, Gençlik Merkezi yanında yakın zamanda hizmete girmesini planladıkları Amatör evinin yeni bir kimlik ve imajı ile daha büyük başarılar yakalanacağını kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.