GENEL - 07 Mart 2018 Çarşamba 10:57

Elazığ’da iki kuaför bir günlük gelirlerini Mehmetçiğe bağışladı

A
A
A
Elazığ’da iki kuaför bir günlük gelirlerini Mehmetçiğe bağışladı

Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.


Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Dükkanlarını Türk bayrağı ile donatan kuaförler, asker kıyafet giyerek tıraş yaptı. Afrin’deki askerlere destek olmak istediklerini belirten Adem Akın, “Afrin’deki askerlerin maddi olarak bir desteğe ihtiyaçları olmadığını biliyoruz. Ama burada boş durmadığımızı, onlara yardım ettiğimizi, onların hep aklımızda olduğunu bilsinler istiyoruz. Tabii ki sadece biz değil, tüm esnaflarımızın böyle bir kampanyada bulunmasını istiyoruz. Böyle bir destekte bulunmalarını istiyoruz. Bu gelen tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Allah nasip ederse yarın Ziraat Bankasında hesaplarına atacağız” dedi.


Adem Akın ile birlikte böyle bir karar aldıklarını ifade eden kuaför Mehmet Güner ise, “Biz ortağımla beraber böyle bir karar aldık. Destek amaçlı kampanya başlattık. Bunları diğer esnaflarımızdan da bekliyoruz. İnşallah onlar da böyle bir etkinlik yaparlar. Mehmetçiklerimizin maddi bir sıkıntılarının olmadıklarını biliyoruz. Yine de bizi yanlarında hissetsinler. Biz üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Allah onların yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.


Kuaförlerin bir kampanya yaptığını ve kendisinin de bundan haberdar olarak kuaföre geldiğini dile getiren müşteri Hacı Demirtaş, “Aslında bugün tıraş olmaya niyetim yoktu. Açıkçası bir nebze bizim de katkımız olsun diye bugün tıraş olmaya karar verdim. Arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında bunun Türkiye geneline yayılması lazım. Bizim de maddi ve manevi ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ancak elimizden bu kadar gelebiliyor. Biz de bu şekilde destek olmak için bugün tıraş olmaya karar verdik. Arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Yeşil sahalara girişi yasaklandı, vinç kiralayıp maçı izledi Aydın’da 365 gün hak mahrumiyeti cezası aldığı için stadyuma girişi yasaklanan 34 yaşındaki yönetici Osman Aklık, şampiyonluğa oynayan takımının maçını izleyebilmek için vinç kiraladı. 90 dakika boyunca stadın dışında vincin kabininde müsabakayı takip eden Aklık’ı görenler şaşkınlarını gizleyemedi. Aydın Süper Amatör Lig’de play-off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren lider Kuyucakspor’un kulüp yöneticisi Osman Aklık, 2023 yılının ekim ayında Kurtuluşspor ile oynadıkları maçta çıkan olaylardan dolayı 365 gün hak mahrumiyet cezası almıştı. Cezadan dolayı stadyumlara girişi yasaklanan Aklık, şampiyonluğa oynayan takımının maçlarını izleyebilmek için ilginç bir yöntem geliştirdi. Takımının iç ve dış saha maçlarında yalnız bırakmayan 34 yaşındaki Aklık her maç öncesi vinç kiralayıp, stadyum dışından maçları izliyor. Takımın maçlarını kaçırmayan Kuyucakspor sevdalısı Aklık, son olarak Davutlarspor ile oynadıkları mücadeleyi vinç kabininde 90 dakika boyunca takip etti. Futbolseverler ise Aklık’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kuyucakspor’un 4-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Osman Aklık, ortalama her maç için vinç kiralamanın maliyetinin 2 bin TL’yi bulduğunu söyleyerek, “Geçen yıl ekim ayında oynadığımız Kurtuluşspor maçında çıkan olaydan dolayı jandarma, taraftarımıza müdahale etti. Bununla ilgili işlem yapacağını söyleyince taraftarımız ceza almaması için sorumluluğu üstüme aldım. 6222 sayılı sporda şiddet yasasından dolayı şahsıma 365 gün hak mahrumiyet cezası verildi ve stadyumlara girişim yasaklandı. Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak da böyle bir ceza almıştı ve vinç kiralayıp takımının maçını izlemişti. Bundan esinlenerek ben de vinç kiraladım ve takımının maçlarını stadyum dışından izliyorum. İzlemezsem içim rahat etmez. Çünkü şampiyonluğa oynuyoruz. Play-off grubunda 3’te 3 yaparak liderlik koltuğunda oturuyoruz. Sezonun sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Maçların bitimine 3 maç kaldı. Bu maçlarda da vinç kiralayıp takımımızın maçlarını izlemeye devam edeceğim. Kuyucakspor sevgisi bizde hiçbir zaman bitmez” dedi.