ASAYİŞ - 01 Haziran 2018 Cuma 13:41

Erzincan’da Trafik Kazası: 3 yaralı

A
A
A
Erzincan’da Trafik Kazası: 3 yaralı

Erzincan-Erzurum Karayolunun Yollarüstü mevkiinde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı.

Erzincan-Erzurum Karayolunun Yollarüstü mevkiinde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı.


Erzincan Erzurum Karayolunun Yollarüstü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet bariyere çarparak karşı şeride geçti. Karşıdan gelen araç ile çarpışan kamyonet güçlükle durdurulabildi. Kaza sonucu üç kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.


Yaralılar Ağa Yıldırım, Haydar Yılmaz ve Ramazan Yıldırım olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa BAREM’de 23 Nisan coşkusu Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engelliler, düzenledikleri gösteri ve konserlerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Engelli çocukları hayata kazandırmak, becerilerini arttırmak ve sosyalleştirmek için hizmet veren Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM) üyesi engelli bireyler, öğretmenlerinden aldığı eğitimler sonrasında 23 Nisan’a özel program düzenledi. OBAM üyesi engelli bireylerden oluşan koro en beğenilen şarkıları seslendirdi. Merkez girişinde BAREM sakinlerinin alkışlarıyla karşılanan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da koroya dahil olarak onlarla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Engelli öğrenciler, seslendirdikleri şarkıların ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün son valsini canlandırdı. Bu gösterinin ardından zeybek oyunu ve pandonim gösterisi büyük beğeni topladı. Engelli öğrencilerin usta sanatçıları aratmayan performansı başta Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın olmak üzere gösteriyi izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Düzenlenen etkinliğe Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Sefa Yılmaz ve Tolga Kornoşor, aileler, engelli öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Engelli bireyler tarafından gerçekleşen etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu şekilde kutlandı. Aydın: “Dünyadaki tek çocuk bayramı 23 Nisan” Engelli merkezindeki konser ve gösteriyi çok beğendiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Bugün burada özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımız dalgalanabiliyorsa, minarelerden ezanları dinleyebiliyorsak tüm bunları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz sayesinde yaşıyoruz. Onların 104 yıl önce kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, ondan sonra ülkenin kurtuluşu ve Cumhuriyet’in ilanıyla devam eden süreç ile bugünlere geldik. Büyük Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan etti. Dünyada tek çocuk bayramı 23 Nisan. Başka hiç bir ülkede olmayan bir bayram. Biz de Osmangazi Belediyesi olarak bu bayrama yakışan etkinliklerle kutlamalarımızı yapacağız. Bugün BAREM’de engelli kardeşlerimizin düzenlediği etkinliğe katıldık. Pazar günü ise Demirtaş Meydanı’nda bütün gün sürecek etkinlikler ve akşamına konser düzenleyeceğiz. 23 Nisan Çarşamba günü resmi programlarla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlayacağız. Bayramımız kutlu olsun.” dedi. Etkinliğin ardından engelli bireyler, kendi el emekleri olan el işi ürünleri Başkan Aydın’a hediye etti
Antalya Antalya’da dev dalgaların arasında can pazarı Antalya’da boyu 4 metreye kadar çıkan dev dalgaların bulunduğu sahilde denize giren 19 yaşındaki genç, boğulmak üzereyken dalış eğitmeninin çabası ve deniz polisinin yolladığı insansız cankurtaran robotuyla kurtarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Sarı Kod ile uyardığı Antalya’da fırtına etkisini sürdürüyor. Konyaaltı Sahili’nde fırtınadan dolayı boyu 4 metreye kadar ulaşan dev dalgalar sahilleri döverken, 19 yaşındaki Bedirhan Kiril adındaki bir genç ise buna aldırış etmeyip denize girdi. Dalgalarla birlikte açığa sürüklenen genci fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bu sırada sahilde bulunan dalış eğitmeni İbrahim Sunduvaç, can yeleğini giyip genci kurtarmak için yanına yüzdü. Sunduvaç, dev dalgalardan dolayı gençle birlikt suda ekiplerin yardımını bekledi. İhbarla birlikte olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, kıyıya 100 metre açıktaki genç ve dalış eğitmenin yanına Uzaktan kumandalı insansız cankurtaran robotu yolladı. Sunduvaç ve Kiril’in robota tutunmasının ardından kıyıya getirildi. İlk müdahalesi sahilde yapılan genç, ardından tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. "Bu havada denize girmeyin" Dalış Eğitmeni İbrahim Sunduvaç, “Kendime can yeleği aldım, suya atladım. Başka ekipmanım yoktu. Onu sakinleştirdim, önce kıyıya gelmeyi denedik başaramayacağımızı anlayınca tekrar açığa gittik. Çünkü dalgadan daha az etkilenmemiz gerekiyordu. Ardından sakin sakin yüzmeye başladık. Kıyıdaki robotu ve ekipleri görünce tekrar kıyıya yaklaşmaya başladık. Neyse ki bu sefer başardık. Bu tür havalarda kimsenin denize girmemesi gerekiyor” dedi.