YEREL HABERLER - 20 Aralık 2014 Cumartesi 21:01

Kemahlılar Derneği Yeni Projelerle Geliyor

A
A
A
Kemahlılar Derneği Yeni Projelerle Geliyor

Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Oral, Kemahlılar için hazırladıkları projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyledi.
Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni seçilen başkanı Mehmet Oral, yönetim kuruluyla birlikte basın toplantısı düzenledi.
Dernek merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Oral, seçimlerin ardından görev dağılımı yaparak çalışmalarına başladıklarını söyledi.
İstanbul, Erzincan ve Kemah yapılacak çalışmaları değerlendiren Başkan Mehmet Oral, köy dernekleriyle toplantılar yaparak, Kemah için hazırladıkları projeleri anlatacaklarını da belirtti.
Kemah için birlik, Kemahlılar için beraberlik anlayışıyla yola çıktıklarına dikkat çeken Başkan Oral, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi için önemli adımlar atacağız dedi.
Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Oral, “Faaliyetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında ve derneğimize ilginin artmasında basının büyük rolü olduğuna inanıyoruz. Sizler zor şartlarda kutsal bir görev yapıyorsunuz. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.
Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Başkanı Sedat Sevim de konuşmasında, Kemahlılar Derneği’nin yeni yönetim kurulunun Kemah ve Erzincan’a hayırlı olması temennisinde bulunarak “Erzincanlı Gazeteciler Birliği olarak, tüm ilçelerimize olduğu gibi Kemah ilçemize de ayrı bir önem veriyoruz. Faaliyetlerin kamuoyuna duyurusu noktasında üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir