- 08 Eylül 2017 Cuma 08:45

Şehit Polis Memuru Sarıgül’ün babası son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Şehit Polis Memuru Sarıgül’ün babası son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Polis Memuru Rahmi Sarıgül’ün vefat eden babası Cevdet Sarıgül Erzincan da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Polis Memuru Rahmi Sarıgül’ün vefat eden babası Cevdet Sarıgül Erzincan da son yolculuğuna uğurlandı.


Erzincan da ki Camii Kebir Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


28 Nisan 1994 yılında Şırnak’ın İdil ilçesinde göreve giderken evinin önünde silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Rahmi Sarıgül’ün geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu vefat eden babası Cevdet Sarıgül’ün naaşı Camii Kebir Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze merasiminin ardından Terzibaba Mezarlığında toprağa verildi.


Cenaze töreninin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kamu kurum müdürleri Cevdet Sarıgül’ün yakınlarına taziyede bulunarak, ailesine sabırlar dilediler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.