YEREL HABERLER - 26 Mart 2017 Pazar 15:59

Başkan Öz: “Vesayetçilerin son çırpınışları”

A
A
A
Başkan Öz: “Vesayetçilerin son çırpınışları”

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından bir süreden beri devam eden ilçe gezilerinin son durağı Oltu ve Narman’dı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından bir süreden beri devam eden ilçe gezilerinin son durağı Oltu ve Narman’dı. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasına sayılı günler kala İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetim kurulu üyelerinden Metin Barlak ve Onur Temiz’in de katıldığı gezide renkli görüntüler yaşandı.


İl yönetimi ilk olarak Oltu’nun Düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü etkinliklerine katıldılar. Burada AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Yardımcısı Hamza Özer, Kaymakam Şenol Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Birinci, Ak Parti ilçe Başkanı Eftal Gülcü ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in katıldığı kurtuluş törenlerine vatandaşların ilgisinin de yoğun olduğu gözlendi.


Kurtuluş törenleri sonrasında il yönetimi esnafla hasbihal ettiler. İlçe esnafının sorunlarını dinleyen il başkanı Öz, çözüm sağlama sözü verdi. İlçe gezisinin ardından Belediye Başkanı Ziyrek’i makamında ziyaret eden Ak Parti yönetimi daha sonra Narman’a geçti ilçe girişinde karşılanan yönetim kurulu üyelerine ilçe yönetimi de eşlik etti. Toygarlı Mahallesinde bulunan Toygarlı İlköğretim Okulu’nda toplanan kalabalığa referandum süreci hakkında bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve beraberindekiler daha sonra Erzurum’a dönüş yaptı.


Öz: “Vesayetin sırları ifşa oldu”


Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Toygarlı ilköğretim okulunda yaptığı konuşmasında özellikle vesayet rejiminin ülkeye verdiği zararlardan bahsetti. Bilinen darbelerin dışında Türkiye’ye paradan para kazanmaya çalışan faiz lobilerinin yüzlerce darbe yaptığını dile getiren İl Başkanı Öz, artık bu dönemin 16 Nisan’dan sonra kapanacağının işaretini verdi. 15 Temmuz sonrasında uyanışa geçen milletin artık ifşa olan vesayetçilerin kampanyalarına itibar etmeyeceğinin altını çizen Öz, "Son günlerde Avrupa’nın akıl almaz hallerine bir yenisi daha eklendi. Terör örgütlerinin Avrupa mitinglerinde Cumhurbaşkanımı öldürün diye hedef gösteriyorlar. Bunlar Türkiye’nin nasıl bir oyun içerisinde olduğunu zaten gösteriyor. Bu tarz ihanetleri görmemek mümkün değildir" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir