YEREL HABERLER - 11 Aralık 2016 Pazar 14:35

Başkentte Palandöken Belediyesinin Standı göz doldurdu

A
A
A
Başkentte Palandöken Belediyesinin Standı göz doldurdu

Erzurum Dernekler Federasyonu, Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa 4. organize ettiği Erzurum Tanıtım Günlerinde Palandöken Belediyesinin standı göz doldurdu.

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezindekindeki Erzurum Tanıtım Günleri açılışına Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Bursa Milletvekili ve eski İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, bürokrasisi ve Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmalarının ardından tüm stantlar gezildi. Stantlar arasında yer alan Palandöken Belediyesini standı adeta ilgi odağı oldu.

Başkent Ankara’daki Erzurum Tanıtım Günlerine katılan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı kısa açıklamayla tanıtım günleri şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun temellisinde bulundu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada; Belediyelerin görevi sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değildir. Bu tür kültürel ve tanıtıcı organizasyonlara katılıp ilçenin tanıtımını yapmak ve kaynaşmayı sağlamakta sosyal belediyeciliğin en büyük hizmetidir. Biz burada sadece tanıtım yapmıyoruz, yıllardır birbirini görmeyen hemşerilerimizi de standımızda buluşturup, birlik ve beraberliğe büyük katkı sunuyor, dayanışmayı, kaynaşmayı sağlıyoruz. Palandöken Belediyesi olarak tanıtım günlerinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standımızı ziyaret eden tüm hemşerilerime, siyasi, bürokrat ve katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum dedi. Palandöken Belediyesi standını gezen konuklar Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi kursiyeriler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserler tam not alırken slayt eşliğin de gösterilen Palandöken Belediyesi tarafından ilçeye yalpalan yatırımlar ise gurbetteki Erzurumluların tekdir topladı. Belediyeni standını gezen konuklara günü anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir