GENEL - 15 Kasım 2017 Çarşamba 10:34

Ceylan’a hizmet ödülü

A
A
A
Ceylan’a hizmet ödülü

Güneş Vakfı tarafından Erzurum’da gerçekleştirilen Irak Türkmenleri ve Kuzey Irak Referandumu paneli nedeniyle Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi ve Güneş Vakfı Başkanı Prof.

Güneş Vakfı tarafından Erzurum’da gerçekleştirilen Irak Türkmenleri ve Kuzey Irak Referandumu paneli nedeniyle Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi ve Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’a Kerkük Kültür Derneği Başkanı Dr. Şemsettin Küzeci tarafından; Irak Türkmen Milli Mücadelesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hizmet ödülü takdim edildi.


Törende konuşan Prof. Dr. Ceylan; “Kendimizi her anlamda Türk Dünyasına adadık, bu yolda hizmet etmekten, hele hele Irak Türkmen Milli Mücadelesi’nin bir neferi olmaktan şeref duyduğumu ifade ediyorum” dedi.


Ceylan, Vakfın Türk Dünyası Davası’na gönül veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Türk Dünyası’nın meselelerine kulak vermek, onlar için sosyo-kültürel ve eğitim anlamında sorunları çözmek için gayret sarf etmek çok önemlidir. Bu şuurla hareket eden başta Vakıf yönetim kurulumuz olmak üzere, tüm üyelerimize ve sesimiz olan Güneş Vakfı Gençlik Kolları’na teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir