GENEL - 15 Aralık 2017 Cuma 14:12

Erzurum İMO’da 25’inci yıl heyecanı

A
A
A
Erzurum İMO’da 25’inci yıl heyecanı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi, kuruluşunun 25’inci yıldönümünü Erzurum’da oldukça renkli bir etkinlikle kutlayacak.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi, kuruluşunun 25’inci yıldönümünü Erzurum’da oldukça renkli bir etkinlikle kutlayacak. Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Sevcan Orhan’ın da katılacağı kuruluş yıldönümü etkinliklerine İMO Erzurum Şubesi’ne üye olan meslek mensuplarıyla odada bugüne kadar yöneticilik yapmış olan tüm mühendisler katılacak. İMO Şube Başkanı İlhan Tohumcu, "Dillere destan bir organizasyonla odamızın kuruluş yıldönümünü kutlayacağız" dedi.


İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi’ni 25’inci kuruluş yıldönümü heyecanı sardı. İMO Erzurum Şubesi, kuruluşunun 25’inci yıldönümü için özel olarak hazırladığı kutlama programına türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan’ı da davet etti. 19 Aralık Salı günü Palandöken Polat Otel’de gerçekleştirilecek olan kuruluş yıldönümü programı, aynı zamanda tecrübeli ve yeni meslek mensuplarının da buluşması ve kaynaşması anlamına gelecek.


MESLEK MENSUPLARINA ÖDÜL


Kuruluş yıldönümü programıyla ilgili olarak bilgiler veren İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başktanı İlhan Tohumcu, oda olarak 19 Aralık’ta kutlayacakları kuruluş yıldönümü etkinliklerine kilitlendiklerini söyledi. İMO Erzurum Şubesi’nin bundan 25 yıl önce faaliyetine başladığını hatırlatan Tohumcu, "Biz de kuruluşumuzun 25’inci yılına özel olarak bir program organize ettik. Bu programda meslek mensuplarımızı ve üyelerimizi bir araya getirecek, dayanışmalarını, tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlayacağız. İlaveten meslekte 25 ve 40’ıncı yılını dolduran üyelerimizi de, onur, takdir ve teşekkür belgeleri ve plaketle ödüllendireceğiz." diye konuştu.


İMO Erzurum Şubesi’nin 25’inci kuruluş yıldönümü programına üyelerin yanı sıra, İMO Şubesi’nde bugüne kadar yöneticilik yapmış ve yönetim kademelerinde görev almış meslek mensuplarını da davet ettiklerini kaydeden Başkan Tohumcu, "Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere, İMO Erzurum Şubesi olarak dillere destan bir kuruluş yıldönümü programı gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.


İMO ÜYELERİNE SEVCAN ORHAN SÜRPRİZİ


İMO Şube Başkanı Tohumcu, kuruluş yıldönümü etkinliklerine bir de konuk sanatçı davet ettiklerini açıklayarak, "Programımızda Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan Hanımefendi de yer alacak. Kendisi, seslendireceği birbirinden güzel türkülerle üyelerimize müzik ziyafeti çekecek" dedi. 19 Aralık Salı günü Palandöken Polat Otel’de düzenleyecekleri programın büyük ilgi göreceğini ve oda mensuplarını şimdiden büyük bir heyecan sardığını ifade eden İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Tohumcu, "Odamız, kaynaşma ve dayanışmaya çok büyük önem veriyor. Bu bağlamda üyelerimizle zaten sık sık bir araya geliyor ve mesleki anlamda görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. İstedik ki, 25’inci kuruluş yıldönümümüzü de renkli ve içeriği zengin bir programla kutlayalım." dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir