ASAYİŞ - 08 Şubat 2016 Pazartesi 17:20

2 İranlı Hırsızlık Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alındı

A
A
A
2 İranlı Hırsızlık Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alındı

Eskişehir’de, İran uyruklu iki kişi, bir mağazada denedikleri kıyafetlerin alarmlarını sökerek çalmaya çalıştıkları sırada görevliler tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Hoşnudiye Mahallesi Doğruer Sokak üzerinde bulunan bir iş yerine gelen, İran uyruklu Ali Reza F. (20) ve Amır E. (24)’nin, kıyafetlerin üzerinde bulunan alarmları söktükten sonra üst üste giyerek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. İş yeri güvenlik görevlilerinin durumlarından şüphelenerek şahısları yakaladığı ve şüphelilerin üzerinde toplam 396 TL değerinde 6 parça gömlek ve tişört olduğunun belirlenmesi üzerine iş yeri yetkililerinin polis ekipleriNİ çağırdı belirtildi. İş yerine gelen polis ekiplerine, gömlek ve tişörtleri denemek için giydiklerini söyleyen şüphelilerden Amır E.’nin üzerinden, Berkay K. adına düzenlenmiş bir sürücü belgesi de ele geçirildi.
Polis ekipleri, iş yeri sahibinin de davacı olması ile 2 İranlı şüpheliyi ifadelerini almak üzere polis merkezi amirliğine götürdü. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir