GENEL - 25 Kasım 2015 Çarşamba 14:56

'aşk-I Şehir'in Evlilik Bereketi Rekora Koşuyor

A
A
A
'aşk-I Şehir'in Evlilik Bereketi Rekora Koşuyor

Evlilik tekliflerinin değişmez adresi olan Eskişehir’den geçen Porsuk Çayı’nda, geçtiğimiz yaz sezonunda 70 evlilik teklifi yapıldığı öğrenildi.
Aşk-ı Şehir olarak nitelendirilen Eskişehir’de, yaz sezonu adeta düğün havasında geçti. Hemen her hafta hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, evliliğe giden ilk adımı Porsuk Çayı üzerinde attı. Bu sezon ortalama 70 evlenme teklifinin gerçekleştiği çayda, şehir dışından gelip evlenme teklifi yapanlar da mevcut.
“BU YIL GONDOL ÜZERİNDE 70 EVLENME TEKLİFİ GERÇEKLEŞTİ”
Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Gondol Kaptanı olan Serdar Ülker, şehir içi ve şehir dışından gelip gondolda evlenme teklifinde bulunan insanların mutlu anlarına kendilerinin de şahit olduğunu söyledi. Ülker, “Bu yıl gondol üzerinde ortalama 70 evlenme teklifi gerçekleşti. Evlenme teklifinde bulunacak kişi önceden bize gelerek organizasyonun nasıl olacağı hakkında bilgi vererek, yüzüğünü ve çiçeğini bırakıyor. Tur esnasında köprüye yaklaşırken pankartlar açılıp teklif gerçekleştiği sırada, biz de çiçek ve yüzüğü veriyoruz” ifadelerini kullandı.
“500’ÜN ÜZERİNDE EVLENME TEKLİFİYLE KARŞILAŞTIM”
Ayrıca Ülker, yapılan teklifler arasında "hayır" cevabına da tanıklık eden arkadaşları olduğunu da belirterek, “Benim taşıdığım çiftlerde "hayır" cevabı ile karşılaşmadım ama başka gondol kaptanlarının taşıdığı çiftlerden bazı kişiler "hayır" cevabını duymuşlar. Hayır cevabı verildiği zaman zaten müdahale hakkımız yok. Bu durumlarda kimileri turu kısa kesmek istiyor biz de turu bitiriyoruz. 8 yıldır gondol kaptanlığı yapıyorum, ortalama 500’ün üzerinde evlenme teklifiyle karşılaştım. Şehir dışından gelen bazı kişiler burada gondol üzerinde evlenme teklifi yapıyor. Sırf evlenme teklifi için kilometrelerce yol yapıp gelenler var” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir