YEREL HABERLER - 25 Şubat 2017 Cumartesi 15:29

Başkan Ataç derneklerle iç içe

A
A
A
Başkan Ataç derneklerle iç içe

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Döğerliler Derneği ve Pir Ahmet Efendi Derneği üyeleri ile bir araya geldi.
Çamlıca Mahallesi’nde Döğerliler Kültür, Sosyal ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Ataç, dernek binasında Döğerlilerle buluştu. Kapıda çiçekle karşılanan Ataç, Döğerlilerin dilek ve taleplerini dinledi. Ardından konuşma yapan Başkan Ataç, “Buraya her zaman keyifle geliyorum. O kadar iyi ilişkilerimiz var ki burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Yıllardır süre gelen iyi bir birlikteliğimiz var. Bu dostluğumuz daim olsun. Çamlıca Mahallesi’ni de seviyorum. Sürekli gelişen bir bölge” şeklinde konuştu. Sohbet esnasında referanduma da değinen Başkan Ataç, herkesin görüşüne saygı duyduğunu, fakat nelerin değişeceğinin iyi bilinmesi gerektiğini belirtti. Döğerliler Derneği Başkanı Ahmet Karavil, hizmet ve desteklerinden dolayı Başkan Ataç’a hediye takdim etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Döğerliler ziyaretinin ardında Pir Ahmet Efendi Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı. Oldukça kalabalık olan gecede Başkan Ataç, tüm katılanlarla el sıkışarak hal hatır sordu. Gecede kısa bir konuşma yapan Ataç, “Sizler, içinde insan sevgisi olan insanlarsınız. Sizinle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.