YEREL HABERLER - 05 Şubat 2016 Cuma 14:07

Başkan Ataç Son Bilgilendirme Toplantısında Kadınlarla Bir Araya Geldi

A
A
A
Başkan Ataç Son Bilgilendirme Toplantısında Kadınlarla Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bilgilendirme toplantılarının sonuncusunda çeşitli mahallelerden gelen kadınlarla bir araya geldi.
Başkan Ataç, yoğun ilginin gösterildiği son bilgilendirme toplantısında çeşitli mahallelerden kadınlarla bir araya gelerek Tepebaşı’nın projelerini anlattı. Başkan Ataç, Tepebaşı’nın geçmişine dikkat çekerek, "1999’da Tepebaşı’nın durumunu hepiniz biliyorsunuz. İri bakkal yoktu. Şimdi olan birçok şeyin hiçbiri yoktu. Ama beraber çalıştık, sırt sırta verdik, bugüne el birliği ile geldik. Halkla el ele yaptığımız proje ve planlarla Tepebaşı’nı bugün Türkiye’nin özenilecek bir ilçesi haline getirdik. Bugün nereye gitsek Tepebaşı’nın hizmetlerinden projelerinden övgüyle bahsediliyor. Bu da bizi gururlandırıyor. Sizin destekleriniz olmasa bunların hiçbiri olmazdı. Başardığımız dayanışma kalıcı bir dayanışma. Bu bağın arasında rant yok, para yok, pul yok. Para her zaman kazanılır ama insan dostluğu ve bu güzel birlikteliğe para ve pulla değer biçilemez. Eskişehir’deki kadınlar çok farklı. Mütevazi, sade, gönülden ve mert. Hiçbir şeye boyun eğmiyor, Eskişehirli kadınların dik durması bizleri bu noktaya getirdi" dedi.
MİNİK ECRİN’DEN TEŞEKKÜR
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çocuk Senfoni Orkestrası’nı anlattığı sırada salonda bulunan 8 yaşındaki Ecrin Hilal Çolak söz almak istedi. Başkan Ataç’ın yanına çağırdığı Ecrin, Çocuk Senfoni Orkestrasında keman çaldığını belirterek, "8 yaşındayım daha önce müzik eğitimim yoktu, şimdi keman çalıyorum. Türkiye’de konserler verdik. Keman çalarken çok mutlu oluyorum" diyerek Başkan Ataç’a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir