SPOR - 17 Ekim 2017 Salı 14:01

Biletlere yoğun ilgi Eskişehir Basket yönetimini sevindirdi

A
A
A
Biletlere yoğun ilgi Eskişehir Basket yönetimini sevindirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne 2’de 2 ile başlayan Eskişehir Basket, 3’üncü hafta maçında Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne 2’de 2 ile başlayan Eskişehir Basket, 3’üncü hafta maçında Anadolu Efes ile karşılaşacak. Bu maçın biletlerine Eskişehirli basketbol severler büyük ilgi gösteriyor.


Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 3’üncü haftasında Anadolu Efes ile 23 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da Eskişehir’de karşılaşacak. Bu maçın biletlerinin satışı devam ederken biletlerin satışa çıkmasının ardından taraftarlar 6 saat içerisinde bin 240 bilet aldı. Biletlerin yüzde 25’i satılırken, Siyah Kırmızılı taraftarlar da takımlarına ne kadar destek olduklarını göstermiş oldu.


Yönetim teşekkür etti


Eskişehir Basket Spor Kulübü yöneticileri de taraftarın yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Yönetimden yazılı yapılan açıklamada; “Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne 2’de 2 ile başlayan takımımız, ligin 3’üncü haftasında Anadolu Efes ile 23 Ekim Pazartesi günü 19.00’da Eskişehir’de karşılaşacaktır. Satışa çıkan maç biletlerinin bugün saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasında 1240 adeti satılmıştır. Eskişehir Basket Spor Kulübü’nü yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz. Maç günü büyük taraftarımızın salonu doldurup, takımına sahip çıkıp, bunu bütün Türkiye’ye göstereceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.


Bilet satışı sürüyor


Öte yandan, Eskişehir Basket-Anadolu Efes maçının bilet satışı devam ediyor. Biletler bütün hafta boyunca Biletix’in internet sitesinde ve Kanatlı AVM’deki Biletix Gişesi’nde satılacak. Ayrıca maç günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu Bilet Gişesi’nden de satış devam edecek. Biletler 30 TL’den satışıa sunulurken öğrenciler ise yüzde 50 indirimle 15 TL’ye biletlerini alabilecek. Engelli taraftarlar ve 10 yaşından küçük taraftarlara ise maç ücretsiz izleyecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Öğrencisini zorbalık yaptığı gerekçesiyle uyaran öğretmene veliden şiddet: O anlar kamerada Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete uğradı. Şiddet uygulayan veli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahsın öğretmene yumruk attığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda görev alan öğretmen Necla Ö. akran zorbalığı yapan bir öğrencisini uyardı. Uyarı üzerine öğrencinin "Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz" diyerek öğretmeni tehdit ettiği öğretmenin ise, "Evladım ben senin öğretmeninim. Bu nasıl bir üslup?" diyerek uyardığı ileri sürüldü. Öğretmen Necla Ö., daha sonra öğrencinin babası Ali Ç.’yi okula çağırdı. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileri ile de tartışarak sorun çıkardığı ileri sürülen Ali Ç., okul koridorunda gördüğü öğretmen Nazlı Ö.’yü yumruk atarak yaraladı. Öğretmen aldığı darbe sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılırken iş göremezlik raporu verildiği öğrenildi. Polis ekipleri ise konuya ilişkin çalışma başlatırken veli Ali Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan öğrencinin de benzer nedenlerden dolayı ara dönemde bulunduğu okula nakli yapıldığı ileri sürülürken öğretmenin darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bingöl Bingöl’de asayiş şube müdürlüğü nisan ayı faaliyetlerini açıkladı Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi. Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Son 1 yıl içerisinde silahlı yaralama, silahlı tehdit, oto kurşunlama, yağma, 6136 sayılı kanuna muhalefet, mala zarar verme, genel güvenliği kasten güvenliği tehlikeye sokma olaylarına karışan ayrıca birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit, kasten yaralama suçlarından 8 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası ile ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçlarından aranan şüpheli şahıs ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 17 (on yedi) adet fişek ile birlikte yakalanarak adli makamlarca tutuklanmıştır. 9 Nisan 2024 günü ilimiz şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi insaf sokak üzerinde meydana gelen silahla yaralama ve ilimiz Yenimahalle gümüş sokak üzerinde meydana gelen kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme, 6136 sayılı kanuna muhalefet olaylarının faili olan şüpheli şahıslar yakalanarak adli tahkikata başlanmıştır. Yine hakkında toplam 22 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan 1 şahıs yakalanmış, adli işlemlerinin akabinde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.