POLİTİKA - 27 Mayıs 2018 Pazar 23:20

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan ev ve kıraathane ziyareti

A
A
A
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan ev ve kıraathane ziyareti

Eskişehir’e gelerek birçok programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak ev ve kahve ziyareti gerçekleştirerek Eskişehir’den ayrıldı.

Eskişehir’e gelerek birçok programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak ev ve kahve ziyareti gerçekleştirerek Eskişehir’den ayrıldı.


CHP lideri Kılıçdaroğlu bir otelden gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde oturan Ramazan Sarıtaş ve ailesini ziyaret etti. Beş çocuk babası Sarıtaş ve ailesiyle birlikte bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, "Çok teşekkür ederiz, sofranızı açtınız, sağolun, hoşçakalın" diyerek evden ayrıldı. Daha sonra aynı mahallede bulunan bir kıraathaneye geçen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlarla sohbet edip çay içti.


Kılıçdaroğlu, kıraathane ziyaretinin ardından karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.