SPOR - 28 Temmuz 2016 Perşembe 22:57

Erkan Zengin, Eskişehirspor’da

A
A
A
Erkan Zengin, Eskişehirspor’da

Transfer döneminde birçok takımın ilgi odağı haline gelen Erkan Zengin, Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen tören ile Eskişehirspor’a 3 yıllık imzayı attı.
İmza töreninden yaklaşık 1 saat önce stadyuma akın etmeye başlayan Eskişehirsporlular, kapalı tribünü tamamen doldurdu. Tribünü dolduran taraftarlara Euro 2016’da Fransa’ya giderek A Milli Takımı temsil eden Bando Es-Es de eşlik etti. Erkan Zengin ile birlikte Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın sahaya girmesi ise heyecanın doruğa çıktığı an oldu.
Mithat Körler yeni marş yaptı
İmza töreni öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından sahneye çıkan sanatçı Mithat Körler, Eskişehirspor için "Diriliş" marşı yaptıklarını ve 2-3 gün sonra çıkacağının müjdesini verdi. Marş klibinin de taraftarla birlikte çekileceğini söyleyen Körler, sahneden inmeden önce "İşte taraftar, işte şampiyon" marşını da seslendirmeyi ihmal etmedi.
"Fedakarlıklarda bulunarak bizimle 3 yıllık planla yola çıktı"
İmza töreninde konuşan Başkan Halil Ünal, üzülmenin ve ağlamanın Eskişehirspor taraftarına yakışmadığını dile getirdi. O günlerin artık unutulması gerektiğini belirten Başkan Ünal, "Bizim diriliş mücadelemiz ve dik duruşumuz var, çünkü biz Es-Es’liyiz. Ben yarın saat 10.00’da hayırlısıyla takımı Topuk Yaylası, oradan Bolu’ya yolcu ediyorum. Sonra doğru yeni stadyuma gidip locanın birini kendime yazıhane yapıyorum ve inşallah size stadı yetiştireceğim. Yaptığımız transferlerin farkındasınız. Siz merak etmeyin daha devam edecek. Merak etmeyin çok iyi transferler daha geliyor. Bu takıma bütün parayı ve pulu silerek Erkan Zengin gelmişse, düşünün daha kimler gelecek. Erkan Zengin’i telefonla aradığımda, biliyorsunuz kendisi bizim oğlumuz ve evladımız. ’Erkan’ dedim, ’İhtiyacımız var oğlum ihtiyacımız, şampiyon olmamız lazım.’ Şuna emin olun ki, gözünü bile kırpmadı. Yok orası Süper Lig değil, yok İsveç Milli Takımı, İbrahimoviç takım arkadaşım, hiç düşünmedi. Tabi birçok fedakarlıkta bulunarak, bizimle yeni bir 3 yıllık planla yola çıktı" dedi.
"Erkan İbo’yu buraya getir"
Bu sırada taraftarlar tezahüratlarda bulunarak eski Başkan Mesut Hoşcan’a da gönderme yaptı. "Vur kır inlesin, Mesut Hoşcan dinlesin" tezahüratları, Başkan Ünal’ın konuşmasının bir çok kere kesilmesine neden oldu. Taraftarlar "Erkan İbo’yu buraya getir" tezahüratı yapmaktan da geri durmadı. Bu tezahürat gülüşmelere sebep olurken, Başkan Ünal "İnşallah bir gün o da burada merak etmeyin" diye cevap verdi.
"Bazı şeyleri göze alarak geldim"
Eski takımına yeniden transfer olan Erkan Zengin ise konuşmasının öncesinde oğlunu sevdi. Heyecanlandığı gözlenen Erkan Zengin’in oğlu annesini tercih ederek sahneden indi. Konuşması öncesinde oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden Erkan Zengin, taraftarlara şu şekilde seslendi:
"İlk defa böyle bir şey yaşatıyorsunuz bana, sizin için buradayım. Bu transfer çok konuşuldu, çok kulüple görüştüm. Görüştüm derken, başkanları beni aradı. Ama ben Halil başkan için, sonra da sizin için geldim. Milli takım dedi de başkanımız, hocayla da konuştum, ’Niye alt lige gittin’ dedi. Ben de, ’Bu alt lig değil, ben Eskişehirspor’a geldim’ dedim. Bazı şeyleri göze alarak geldim. Tamam, milli takımdan belki çağırmayabilirler ama, benim bundan sonra milli takımım Eskişehirspor’dur."
Konuşmaların ardından Erkan Zengin kendisini 3 yıllığına Eskişhirspor’a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. İmza sonrası statta adeta meşale şovu vardı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."