YEREL HABERLER - 09 Şubat 2016 Salı 13:28

Eskişehirspor Taraftar Temsilcilerinden Vali Tuna'ya Teşekkür

A
A
A
Eskişehirspor Taraftar Temsilcilerinden Vali Tuna'ya Teşekkür

Eskişehirspor taraftar temsilcileri; Eskişehirspor’a verdiği desteklerden dolayı Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Ziyarete taraftar temsilcilerinden Murat Diri, Erkan Koca, Tayfun Demircioğlu, Osman Başkan, Tayfun Eser, Umut Cumalı ve Engin Akaydın katıldı. "Eskişehirspor, bu şehrin moral ve motivasyon desteğidir" diyen Vali Tuna, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu takımın asıl sahibi sizlersiniz. Eskişehirspor’u sevmek bir gönül işidir" şeklinde konuştu.
Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor’un en kısa zamanda iyi bir yere geleceğine inandığını bildiren Vali Tuna, "Daha iyi sonuçlar alacağımıza inancım sonsuz. Yeni transferlerimiz takıma en kısa sürede uyum sağlayacaktır. Eskişehirspor’umuzun bu zor günlerden kurtulması için elbirliği ile gayret göstereceğiz. Eskişehirspor, tüm Türkiye tarafından sevilen ve iyi yerlerde olması istenilen bir takım. Eskişehirspor’un vermiş olduğu bu mücadeleye, bu şehirde yaşayan herkesin destek olması lazım. Maddi desteğin yanında, manevi olarak da Eskişehirspor’u bu şehirde yaşayan herkesin sevmesi lazım. Bundan sonra yapacağımız tek şey hep birlikte Eskişehirspor’a destek olmak. Sizlerde hitap ettiğiniz topluluklarla birlikte, Fair Play çerçevesinde Eskişehirspor’a sonuna kadar destek olun" ifadelerine yer verdi.
"HERKESİN ESKİŞEHİRSPOR’UN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERMESİ GEREK"
Son haftalarda Eskişehirspor’un oynadığı oyundan ve aldığı puanlardan memnun olduğunu söyleyen Vali Tuna, bu vesilesiyle tüm taraftarlara sevgi ve selamlarını iletti. Eskişehirspor’u Rize deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Vali Tuna, herkesin iyi günde değil, zor günde Eskişehirspor’un yanında olduğunu göstermesinin gerektiğini savundu.
"SİZİN MAÇLARA GELMENİZ BİZE BÜYÜK MORAL OLUYOR"
Taraftarlar adına konuşan temsilciler ise, Vali Tuna’nın deplasman dahil her maça gelmesinin kendilerine bir güven verdiğini söyledi. Rize deplasman yolculuğunun gidiş-dönüş 35 saate yakın sürdüğünü bildiren Murat Diri, "Evimizde oynayacağımız Antalyaspor maçı bizim için çok önemli. Eskişehirspor ilk yarıya oranla şuan çok iyi oynuyor. İyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz de bir kampanya başlatarak, taraftarları sonuna kadar Eskişehirspor’a destek olmaya çağırdık. Takıma olan umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik. Ligin son maçına kadar desteğimiz devam edecektir. Sizin maçlara gelmeniz bize büyük bir moral veriyor. Tüm taraftarlar adına size teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir